Θα έρθει και η σειρά του Κλουκόφσκι

Δεν θα ήμασταν ΑΠΟΕΛ αν δεν βρίσκαμε κάποιες αγωνιστικές ή και εξωαγωνιστικές παραμέτρους για να μας κρατάνε στην πρίζα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια συζητείται αρκετά ανάμεσα στους οπαδούς μας ότι ο Κλουκόφσκι δεν έχει πάρει ακόμα το χρόνο συμμετοχής που ανέμεναν πολλοί με το που ανακοινώθηκε η απόκτηση του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε με πολλές περγαμηνές και εμπειρίες που τον καθιστούσαν πιο ηχηρή μεταγραφή από πολλές άλλες. Από τις 20 Ιουλίου που ανακοινώθηκε η μόνη φορά που αγωνίστηκε ήταν στο αγώνα με την Μπακού όπου το τραγικό ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό. Τότε κλήθηκε να αγωνιστεί για πρώτη φορά δίπλα από τον Μπόρδα λόγω της απουσίας του Ζουέλα και παρόλο που δεν έκανε κάποιο χτυπητό λάθος χάθηκε και αυτός μέσα στο ναυάγιο όλης της ομάδας.

Η φυσική θέση του Καναδού είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ θεωρείται παίκτης με επιθετικούς προσανατολισμούς που δεν διστάζει μάλιστα να σουτάρει από μακριά. Μέχρι στιγμής δεν είδαμε τίποτα από αυτά και ο βασικός λόγος ακούει στο όνομα Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Ο Γιοβάνοβιτς το παλεύει και φέτος με τον Αλεξάνδρου θέλοντας να τον καθιερώσει ή καλύτερα να τον βελτιώσει ακόμα περισσότερα ως ακραίο αμυντικό. Ο Νεκτάριος ανταποκρίθηκε σε πολύ καλό βαθμό στους περισσότερους αγώνες και σαν αποτέλεσμα καθυστερεί το βάπτισμα του πυρός για τον Κλουκόφσκι.

Ο αγώνας με τη Δόξα και η εξέλιξη του σκορ προσφερόταν για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Κλουκόφσκι αλλά ο Γιοβάνοβιτς προτίμησε να δώσει χρόνο στους Μπεναχούρ και Σολάρι. Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθει και η σειρά του Κλουκόφσκι και όπως με τους υπόλοιπους θα έχει και αυτός την πίεση να επιβεβαιώσει τα καλά στοιχεία που τον συνοδεύουν άμεσα.

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!