Συνόδευσε το Θρύλο..

Η μοναδική εμπειρία της συνοδείας των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο από μικρά παιδάκια, γίνεται πλέον θεσμός στον ΑΠΟΕΛ. Πληροφορηθείτε για το πώς μπορείτε να δείτε το δικό σας παιδί, να μπαίνει στο γήπεδο μαζί με τους αγαπημένους του ήρωες, στο κείμενο που ακολουθεί. Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ζήσουν τα πέντε λεπτά του τελετουργικού έναρξης, κρατώντας από το χέρι τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αλλά και τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας. Χαρίστε τους μια ανάμνηση που θα τα συνοδεύει για μια ζωή.

Διαδικασία αίτησης συμμετοχής

Ο κάθε γονιός θα μπορεί να δηλώνει συμμετοχή για το παιδί του, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση.

Όλα τα παιδιά τα οποία θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πρέπει να είναι ηλικίας από 6 μέχρι 10 ετών.

Το κόστος της συμμετοχής είναι €50 στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η ενδυμασία (παντελονάκι, κάλτσες, φανέλα) την οποία οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προμηθευτούν από το Orange Shop.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται μια εβδομάδα πριν τον κάθε εντός έδρας αγώνα και θα γίνεται κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Τα παιδιά τα οποία θα κληρωθούν για να συμμετέχουν στην ενέργεια θα ενημερώνονται από το προσωπικό της εταιρείας για περισσότερες λεπτομέρειες. Μέχρι την Τετάρτη πριν τον εντός έδρας αγώνα, οι γονείς θα πρέπει να περάσουν από το Orange Shop για να πληρώσουν την συμμετοχή και την ενδυμασία τους. Για τους συμμετέχοντες εκτός Λευκωσίας η πληρωμή και η παραλαβή της ενδυμασίας τους θα γίνεται και μέσω courier.

Τα παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν στην ενέργεια θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα και θα τα παραλαμβάνουν οι υπεύθυνοι συνοδοί από την δυτική κερκίδα (είσοδος επίσημων θεωρείων). Μετά το τέλος του τελετουργικού οι γονείς θα παραλαμβάνουν τα παιδιά από το κυλικείο στο εσωτερικό της δυτικής κερκίδας.

Σημαντικές πληροφορίες:

• Σε όλα τα παιδιά και στους γονείς θα δίνεται εισιτήριο του αγώνα για τη Δυτική Κερκίδα (εφόσον δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της Δυτικής κερκίδας). • Πέραν της πρώτης συμμετοχής, το κόστος κάθε επόμενης συμμετοχής θα είναι €30.• Όλα τα έσοδα που προκύπτουν από τις συμμετοχές στο πρόγραμμα συνοδών αγώνα, θα διατεθούν για την ενίσχυση των τμημάτων Grassroots της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!