Σωματείο: Η επόμενη μέρα

Το Σωματείο έχει ορίσει στις 11 Ιουνίου  την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης η οποία θα είναι και εκλογική. Μετά την απόφαση  του Χριστόφορου Ποταμίτη από την προεδρία, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να βρει μια νέα ηγεσία με την οποία θα πορευτεί από τον Ιούνιο και μετά.  Μια αναδρομή στα του σωματείου είναι σημαντική για να συνειδητοποιήσουν όλοι το που ξεκίνησε, το που βρίσκεται αυτή την στιγμή και το που θα κατευθυνθεί τα επόμενα χρόνια. Το όραμα του Ποταμίτη, η ενέργεια και αφοσίωση των μελών του Συμβουλίου του αλλά και η οικονομική ευρωστία του ΑΠΟΕΛ ελέω της ποδοσφαιρικής ομάδας και των επιτυχιών της στην Ευρώπη, ήταν οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η αναγέννηση του Σωματείου τα τελευταία χρόνια. 

Τα διάφορα τμήματα που λειτουργούν αυτή την στιγμή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, προγραμματισμού και όρεξης . Ταυτόχρονα, η  δομή  και τρόπος διοίκησης των τμημάτων του Σωματείου  είναι πολύ λειτουργικός και αποτελεσματικός και δίνει την ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να εμπλακούν να το κάνουν χωρίς πολλές διαδικασίες.

Η επιμονή του Ποταμίτη να μην συνεχίσει, ειδικά μετά από την ενεργοποίηση τόσων τμημάτων με δική του  πρωτοβουλία, αντικρούεται με τις διαχρονικές τοποθετήσεις του για έναν ΑΠΟΕΛ που να πρεσβεύει το κάθε το γράμμα. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι  ο Ποταμίτης αφήνει ένα δικό του οικοδόμημα στο αβέβαιο, έστω και αν αυτό είναι κάτι  που ο χρόνος θα το επιβεβαιώσει ή οχι.

Ποια είναι η επόμενη μέρα;

Η νέα διοίκηση που θα εκλεγεί καλείται να  αποφασίσει αν θα συνεχίσει το ίδιο πλάνο και το ίδιο όραμα για λειτουργία όλων των αθλητικών τμημάτων του Σωματείου. Ασφαλώς και το μεγαλύτερο θέμα όσον αφορά την λειτουργία των τμημάτων , πέραν από το όραμα, είναι το οικονομικό. Η περίοδος που διανύουμε βρίσκει τόσο το Σωματείο όσο και την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ σε αβεβαιότητα όσον αφορά το οικονομικό μέλλον των δύο. Και αυτό γιατί το Ποδόσφαιρο εναποθέτει τις ελπίδες του για οικονομική ανάκαμψη (αλλά και επιβίωση!) σε πιθανή είσοδο σε ευρωπαϊκούς ομίλους και το Σωματείο τις δικές του σε ένα τεράστιο βαθμό από την τήρηση της συμφωνίας με το ποδόσφαιρο.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής, φέρουν μερικά από τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης να επιθυμούν να συνεχίζουν με επικεφαλής τον μέχρι σήμερα αντιπρόεδρο του Σωματείου Μάριο Χαραλάμπους να ηγείται αυτής της νέας Διοίκησης.  Το νέο Συμβούλιο του Σωματείου καλείται να αποφασίσει για το πώς θα διαχειριστεί την νέα τάξη πραγμάτων και με πιο πλάνο (οικονομικό και διοικητικό) θα λειτουργήσει.

Η πιο πετυχημένη χρονιά στην σύγχρονη ιστορία του Σωματείου μας έχει ήδη περάσει στην ιστορία. Η νέα εκλογική γενική συνέλευση θα καθορίσει σε τεράστιο βαθμό και το μέλλον του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!