ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ αισθάνεται την ανάγκη αφενός να συγχαρεί την καλαθοσφαιρική ομάδα για τη νέα πανάξια νίκη της επί της ΑΕΛ την Παρασκευή το βράδυ, και αφετέρου το πύρινο κόσμο της ομάδας για τη μεγαλειώδη στήριξη του αναδεικνυόμενος για άλλη μια φορά σαν ο 6 ος καλαθοσφαιριστής μας.

Σε ένα αγώνα αυξημένης ωριμότητας και επικινδυνότητας ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ με μπροστάρη του ΠΑΝΣΥΦΙ και την ηγεσία του παρέδωσε μαθήματα δημιουργίας αξιοπρέπειας εξέδρας και ταυτόχρονα μαθήματα αυτοσυγκράτησης.

΄Ηταν πασιφανές ότι κάποιοι καλαθοσφαιριστές δεν είχαν έρθει στο Λευκόθεο για να αγωνιστούν και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους. Στόχος τους ήταν η πρόκληση της εξέδρας και η πυροδότηση της ατμόσφαιρας.

Είχαν γνώσιν όμως οι φύλακες που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο ΠΑΝΣΥΦΙ και η ηγεσία του, οι οποίοι όχι μόνο δεν αντέδρασαν στις προκλήσεις και τα φτυσίματα, αλλά και σε μια πρωτοφανή εκδήλωση αναγνώρισης καλαθοσφαιρικής αξίας και ήθους αποθέωσης του καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ Γιάννη Γιαννούλη κατά την αποχώρηση του δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ σέβεται τους αντιπάλους, τις προσπάθειες τους και εστιάζει το ήθος και την καλαθοσφαιρική τους προσωπικότητα.

Μετά την νίκη επί της ΑΕΛ, κάναμε το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Η προσπάθεια συνεχίζεται αμείωτη και ευελπιστούμε ότι πολύ σύντομα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα γιορτάσουμε τη νέα επιτυχία της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!