Τέλος εποχής για Χιώτη

Αυτό που έδειχνε αναπόφευκτο πήρε επίσημο χαρακτήρα σήμερα με τη διοίκηση της εταιρείας να ανακοινώνει την μη ανανέωση της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Διονύση Χιώτη. Μετά από 7 χρόνια ο τερματοφύλακας που συνέδεσε την παρουσία του με τις πιο λαμπρές στιγμές της ομάδας μας αποχαιρετά την ομάδα έστω και αν ο ίδιος επιθυμούσε να παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο. Η ανάγκη για ανανέωση και ενίσχυση οδήγησε τον Μαντούκα σε μια δύσκολη απόφαση και το μόνο που έχουμε να πούμε στον τεράστιο Χιώτη είναι ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους όλων στον ΑΠΟΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Διονύση Χιώτη.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας ειδοποιήθηκε σήμερα από τον Διευθυντή ποδοσφαίρου Gustavo Manduca ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών που ολοκληρώνεται στις 31/05/15.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Διονύση Χιώτη για την προσφορά του στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Αποχαιρετούμε αγωνιστικά έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και ένα καταπληκτικό άνθρωπο.

Ο Χιώτης φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, τον Ιούνιο του 2008. Ευτύχησε σε αυτά τα επτά χρόνια παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίσει 5 πρωταθλήματα (2009, 2011, 2013, 2014, 2015), 2 κύπελλα (2014, 2015), 2 Double (2014, 2015) και 3 Super Cup (2009, 2011, 2013).

Συνέδεσε δε το όνομα του με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές στιγμές της ομάδας και βεβαιώς με τον θρίαμβο της παρουσίας της ομάδας στα προημιτελικά του Champions League την περίοδο του 2011-12. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές αυτής της ανεπανάληπτης στιγμής στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος της ομάδας θα τον κατατάξει ως μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική φυσιογνωμία στην ιστορία.

Εμείς του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!