Τα γνωστά (δικαιολογημένα) παράπονα

Πρέπει να αρχίσουμε με την επισήμανση ότι δεν αρκούν ούτε 50 χιλιάδες εισιτήρια για να καλύψουν τη ζήτηση που υπάρχει για τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ζήτηση που αφορά άτομα που δηλώνουν οπαδοί ή φίλοι του ΑΠΟΕΛ. Το εντοπίζουμε γιατί από αυτό το γεγονός ξεκινούν τα προβλήματα. Η ζήτηση αυτή ήταν ο βασικότερος λόγος που τα εισιτήρια έχουν κοστολογηθεί στα 90 και 80 ευρώ για τις περισσότερες θέσεις του ΓΣΠ το οποίο δείχνει μικρό για να καλύψει τις ανάγκες. Χτες γίναμε μάρτυρες της παράνοιας του κόσμου αφού μέσα σε λίγες ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη βόρεια και νότια κερκίδα. Από το πρωί του Σαββάτου παρατηρήθηκαν ουρές έξω από το Orange Shop ενώ τα εισιτήρια μέσω internet εξαφανίστηκαν μέσα σε 1-2 ώρες. Σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες οπαδοί μας (μη κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ακόμα εξασφαλισμένα εισιτήρια) διαμαρτύρονται γιατί συνειδητοποιούν ότι μάλλον δεν θα μπορέσουν να είναι παρών στον ιστορικότερο αγώνα της ομάδας μας.

Το «κατηγορητήριο» τους προς τη διοίκηση περιλαμβάνει ότι βιάστηκε να αρχίσει την προπώληση την επομένη της κλήρωσης χωρίς να τεθεί οποιοδήποτε κριτήριο στην αγορά εισιτηρίου από μη κατόχους διαρκείας. Σαν αποτέλεσμα είναι ότι κάποιοι αγόρασαν περισσότερα από ένα εισιτήρια μέσω internet ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι και άγνωστο αν αυτοί που έχουν ήδη στην κατοχή τους τα μαγικά χαρτάκια είναι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Είναι χαρακτηριστικό ότι χτες λάβαμε δεκάδες εμαιλ από οπαδούς μας οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι ακόμα και ομονοιάτες έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για τη βόρεια κερκίδα..

Επειδή δεν είναι αργά και η παραδοχή του όποιου λάθους μπορεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δεν θα ήταν κακή ιδέα ενόψει της διάθεσης των εισιτηρίων σε δυτική και ανατολική (δεν είναι και πολλά) να καθοριστούν κάποια απλά και βασικά κριτήρια που θα διασφαλίζουν ότι στο γήπεδο θα βρεθούν πρώτα οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και μετά οποιοιδήποτε άλλοι.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!