Τεστ σοβαρότητας και ωριμότητας

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας η ομάδα μας αρχίζει την Κυριακή τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Αεκ που άφησε άφωνους τους πάντες με την πεντάρα πάνω στον Απόλλων. Τα δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ είναι γνωστά αφού όλοι ασχολούνται με τις προεκτάσεις της κλήρωσης του Champions League και ο κίνδυνος που υπάρχει να πάμε στο ΓΣΖ έχοντας το μυαλό μας οπουδήποτε αλλού είναι ορατός. Για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία ο αγώνας που έρχεται αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο και ως έτσι θα πρέπει να το προσεγγίσουν. Η διατήρηση των κεκτειμένων στην Κύπρο είναι το μεγαλύτερο ζητούμενο αυτή τη στιγμή , ιδιαίτερα με το άκουσμα των αντιπάλων μας στους ομίλους. Για να κατακτήσουμε λοιπόν το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από την αρχή.

Η ικανότητα της ομάδας να προσεγγίζει τους αγώνες του πρωταθλήματος με τη δέουσα σοβαρότητα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στο οποίο υποφέραμε την τελευταία φορά που η ομάδα αγωνίστηκε στο Champions League και έφτασε μέχρι τους 8.

Φέτος τόσο σε επίπεδο ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσία όσο και από πλευράς διοίκησης θα πρέπει να γίνουν όλα όσα πρέπει για να μην είμαστε προσανατολισμένοι στην Μπάρτσα και να χάνουμε βαθμούς από τον Οθέλλο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!