Τεστ συνέπειας

Πλησιάζει ο αγώνας με τον Ερμή όπου η ομάδα μας πρέπει να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να βάλει ένα τέλος στο σερί των τριών συνεχόμενων αγώνων χωρίς νίκη. Όλοι προσδοκούν ότι ο εμφαντικός τρόπος με τον οποίο ήρθε το 3-0 επί της Ομόνοιας θα έχει συνέχεια και στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά ο ΑΠΟΕΛ καλείται έστω και την υστάτη να δείξει την αγωνιστική συνέπεια που θα του επιτρέψει να έχει τη βαθμολογική συγκομιδή που θα τον φέρει στην κορυφή με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο Φινκ και οι παίκτες ένιωσαν για τα καλά την πίεση και τον κίνδυνο να χαθεί η χρονιά μετά την ήττα και την αποκαρδιωτική εμφάνιση με την Αεκ. Η άμεση αντίδραση τους ήταν ιδανική αλλά δεν αρκεί! Η αυτοσυγκέντρωση, καλή απόδοση και σωστή προετοιμασία πρέπει να είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν και στη νίκη επί του Ερμή.

Ο κόσμος έδειξε και στον αγώνα κυπέλλου ότι έχει τη διάθεση να κάνει τη δική του υπέρβαση έστω και με καθυστέρηση, κάτι που σημαίνει ότι στο ΓΣΠ θα δημιουργηθούν την Κυριακή και οι κατάλληλες εξωαγωνιστικές συνθήκες.

Νίκη λοιπόν για να μπορέσουμε να δούμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία ανεξαρτήτως του τι θα γίνει το Σάββατο στο Ομόνοια – Απόλλων.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!