Τεχνητή παράταση για τον επιθετικό

Σήμερα είναι η μέρα που ο AΠΟΕΛ πρέπει να δηλώσει στην UEFA του παίκτες που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στον 3ο προκριματικό του Champions League. Όπως γίνεται αντιληπτό από τη συγκεκριμένη λίστα θα απουσιάζει ο επιθετικός αφού η προσπάθεια των τελευταίων 3 μηνών ακόμα δεν έφερε αποτέλεσμα. Από πλευράς διοίκησης τις τελευταίες μέρες υπερτονίζονται οι λόγοι που αυτό δεν έγινε κατορθωτό σε μια προσπάθεια να μετριαστούν οι εντυπώσεις για την μεγάλη καθυστέρηση, ενώ το παραθυράκι που υπάρχει για απόσυρση ενός παίκτη και δήλωση άλλου δίνει ακόμα μια ευκαιρία. Όπως είναι γνωστό 24 ώρες πριν τον 3ο προκριματικό οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να προβεί σε μια αλλαγή παίκτη στο ρόστερ που θα δηλώσει σήμερα, έτσι οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι έχουν ακόμα λίγα 24ωρα προκειμένου να υπάρξει κατάληξη στο θέμα του επιθετικού.

Επειδή χάθηκε πολύτιμος χρόνος η ρεαλιστική προσέγγιση λέει ότι και να αποκτηθεί επιθετικός, ανεξαρτήτως της ετοιμότητας του θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στους διπλούς αγώνες με την Ελσίνκι.

Είναι για αυτό που η διοίκηση μεταξύ άλλων προτρέπει να μην συνεχίσει να εξασκείται άλλη πίεση από πλευράς κόσμου αφού πρακτικά χάθηκε η δυνατότητα να έχουμε βοήθειες από τον επιθετικό με την Ελσίνκι και το ζητούμενο πλέον είναι «να μην γίνει μεταγραφή, χάρη της μεταγραφής».

Αν είναι παρήγορο για αυτούς που δικαιολογημένα αγωνιούν και αγχώνονται οι επαφές με παίκτες είναι στο τελικό τους στάδιο ενώ για κάποιες περιπτώσεις η διοίκηση είναι διαθετημένη να δαπανήσει λεφτά που ξεπερνούν την υπέρβαση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!