Τι γράφουν οι Φιλανδοί

Οι δύο μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της Φινλανδίας (ILTA SANOMAT & LITALEHTI) με κυκλοφορία 700,000 φύλλα ή κάθε μία καθημερινά και 2.5 εκατομμύρια επισκέψεις στις ιστοσελίδες τους ασχολούνται με πολυσελιδα σημερινά άρθρα τους για τον αποψινό αγώνα. Το πρώτο άρθρο δημοσιεύει μια συνέντευξη του Macoumba Kandjin (Super Mac) ο οποίος αποτελει την επιθετική δύναμη ‎της Φιλανδικής ομάδας. Ο Macoumba είχε ξεκουραστεί στα τελευταία ματς της Ελσινκι και δηλώνει ότι νιώθει πολύ καλά και είναι έτοιμος που θα αγωνιστεί απόψε. Στις δηλώσεις του αναφέρει ακόμα ότι ένας επιθετικός σε παιχνίδια όπως το σημερινό θα πρέπει να είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δοθούν, να βρίσκεται στην σωστή θέση και να έχει και λίγη τύχη.

Σε δεύτερο άρθρο ή εφημερίδα παρουσιάζει τα 3 πιο σημαντικά στοιχεία που χρειάζεται η Ελσινκι για να σταθεί τυχερή:

1. Να αμυνθεί σωστά στις πάσες από τα φτερά του ΑΠΟΕΛ.

2. Να εκμεταλλευτεί της ευκαιρίες που θα της δώσουν στις αντιεπιθεσεις αφού το ΑΠΟΕΛ επιτίθεται μαζικά και μπορεί να το πιάσει στον ύπνο.

3. Να διαφυλάξει την εστία της κάτι που κατάφερε να κάνει για 690 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ πριν από τα τελευταία ματς.

Γνωρίζετε αυτά για το ΑΠΟΕΛ;

1. ΑΠΟΕΛ σημαίνει Αθλητικός Ποδοσφαιρικος Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας.

2. Η Κύπρος είναι μοιρασμένη χώρα από το 1974.

3. Το ΑΠΟΕΛ είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Κύπρο.

4. Το 1988 ο Μαντουκα έπαιξε στην HJK μερικά παιχνίδια.

5. Ο ΑΠΟΕΛ διατηρεί πολλά άλλα αθλήματα εκτός από το Ποδόσφαιρο και καταγράφει τα 11 τμήματα του Σωματείου.

Ο οπαδός της ομάδας μας Παύλος Βωνιατης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Ilta Sanomat κατά την διάρκεια της χτεσινής προπόνησης της ομάδας μας ανέφερε ότι Είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε το ΑΠΟΕΛ στον παράδεισο

Η εφημερίδα Iltalehti στον τίτλο του κυρίως άρθρου της για το σημερινό ματς αναφέρει Η ευκαιρία της Δεκαετίας και σχολιάζει τις πολλές και πολύπλευρες προεκτάσεις της σημερινής αναμέτρησης. Αναλύοντας τον αγώνα απόψε σχολιάζει ότι για να μπορέσει η HJK να πετύχει τους στόχους της όλα πρέπει να λειτουργήσουν άψογα. Πρέπει η τοπική ομάδα να πιάσει την τέλεια απόδοση και η τύχη να είναι με το μέρος της Φιλανδικής ομάδας. Αν συμβεί αυτό η HJK θα μπορέσει να φτάσει ακόμα πιο κοντά στα εκατομμύρια. ‎Τονίζεται παράλληλα ότι το σημερινό ματς με το ΑΠΟΕΛ είναι το τελευταίο σκαλοπάτι για να ολοκληρώσουν ένα από τα όνειρα της ομάδας.

Σε δεύτερο άρθρο ή εφημερίδα παρουσιάζει τον Τόμας Ντεβισεντι ως τον ποδοσφαιριστή τον οποίο θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο από όλους σχολιάζοντας την περσινή του απόδοση και ευστοχία στο πρωτάθλημα. Σημειώνει επίσης ότι η ομάδα μας προχώρησε φέτος στην απόκτηση του από τον Ολυμπιακό με ελεύθερα πληρώνοντας 500,000 ευρώ.

Σε ένα άλλο ενδιαφέρον άρθρο ή ίδια εφημερίδα σχολιάζει την παρουσία του Αμορίν στην ομάδα μας, αναφέροντας ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στα γήπεδα του Ελσίνκι το 2003 με την ομάδα των U17 της Βραζιλίας ‎με την οποία κατέκτησε και το τρόπαιο απέναντι στην Ισπανία των Φαμπρεγκας και Νταβίντ Σίλβα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!