Τι πρέπει να χωνέψει ο Τζιμπούρ!

Ο ΑΠΟΕΛ κινδυνεύει να ξεμείνει από επιθετικούς αν δεν γίνει εφικτή η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζιμπούρ γεγονός  που πρέπει να προβληματίσει έντονα τους Μαντούκα και Πασιένσια. Η παραμονή του Αλγερινού επιθετικού στην ομάδα μας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί δεδομένη ενώ οι κακές συνήθειες του παίκτη δείχνουν ότι η ομάδα θα πρέπει να ψάχνει ήδη εναλλακτικές επιλογές. Οι κακές συνήθειες του πρώτου μας σκόρερ είναι γνωστές στη διοίκηση αφού το ιστορικό του δείχνει ξεκάθαρα την συνειδητή επιλογή του να μην ξεκαθαρίζει σύντομα το το που θα αγωνίζεται κάθε φορά που λήγει το συμβόλαιο του. Είτε αυτό γίνεται για διαπραγματευτικούς λόγους είτε γιατί θέλει να απολαμβάνει παρατεταμένες διακοπές αυτό δεν μπορεί να συμβεί φέτος.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά πιο νωρίς από ποτέ τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με αγώνα στις 14 Ιουλίου ενώ σε 18 μέρες αρχίζει η προετοιμασία. Αν ο Τζιμπούρ θέλει να είναι μέλος της ομάδας που θα παλέψει για πρόκριση στους ομίλους θα πρέπει να χωνέψει ότι το φετινό καλοκαίρι θα περιλαμβάνει αρκετή προπόνηση.

Πέραν όμως αυτής της παραμέτρου εξίσου σημαντική είναι και αυτή του οικονομικού. Ο Τζιμπούρ περνά καλά στον ΑΠΟΕΛ και έχει βοηθήσει με τα καθοριστικά του τέρματα αλλά αν δεν αποδεχτεί την ουσιαστική μείωση στις απολαβές του θα πρέπει να ψάξει για αλλού.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!