Το γνωστό πορτοκαλί σκηνικό

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αποφασιστικότητας για επιστροφή της ομάδας στην κορυφή πραγματοποιήθηκε η «επίσημη πρώτη» του ΑΠΟΕΛ. Το Εθνικό Στάδιο στίβου ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει τους οπαδούς μας που ήθελαν να δουν μετά από καιρό την ομάδα και κυρίως τα νέα αποκτήματα. Το τελετουργικό άρχισε με τον καθιερωμένο αγιασμό μέσα στα αποδυτήρια στην παρουσία και των μελών της διοίκησης ενώ όταν η ομάδα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο έγινε πραγματικός χαμός. Οι γνωστοί-άγνωστοι ξαναχτύπησαν αφού τα βεγγαλικά είχαν σαν αποτέλεσμα να καούν τα κρεβατάκια που χρησιμοποιούνται για την προπόνηση των αθλητών στίβου, ενώ χρειάστηκε να υπάρξει και η παρέμβαση της πυροσβεστικής στο τέλος.

Ο Αλωνεύτης όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε τα βλέμματα των περισσοτέρων ενώ αποθεώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όπως αναμενόταν το παρών του έδωσε και ο Μαρίνος Σατσιάς.

Ερωτοκρίτου: Επιβεβαίωσε ενδιαφέρον για ΤρίσκοΟ πρόεδρος της εταιρείας σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για τον Τρισκόφσκι το οποίο αναμένει να μετουσιωθεί σε προτάσεις. Αναφορικά με την προσέγγιση και στόχους ενόψει της νέας χρονιάς ανέφερε τα ακόλουθα: «Είναι σαν να ξεκινάμε από το μηδέν. Μπορεί η ομάδα μας να πέτυχε πολλά την περσινή χρονιά στην Ευρώπη όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας δώσει κάτι παραπάνω όσον αφορά την προσπάθεια που θα γίνει τη νέα χρονιά. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχαμε τους στόχους μας. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα»

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!