Το μυαλό στη Σλόβαν

Από χτες στο μυαλό όλων περιστρέφεται η διπλή αναμέτρηση με την Σλόβαν η οποία θα κρίνει πολλά όσον αφορά την ευρωπαϊκή μας πορεία. Επειδή επικρατεί σύγχυση ανάμεσα σε ορισμένους διευκρινίζουμε ότι με πρόκριση επί των Σλοβάκων έχουμε εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στους ομίλους του europa league ενώ θα συμμετάσχουμε στον 4ο προκριματικό του champions league με στόχο τους αντίστοιχους ομίλους. Σε περίπτωση που αποκλειστούμε από τη Σλόβαν συνεχίζουμε στα προκριματικά του europa league και με πρόκριση εις βάρος του επόμενου μας αντίπαλου συμμετέχουμε στους ομίλους. Το τελευταίο σενάριο είναι και το χειρότερο και για να αποφευχθεί θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι τόσο στο πρώτο αγώνα όσο καις το δεύτερο. Από χτες ακούμε όλο και πιο έντονο ότι ο πρώτος αγώνας μέσα στο καυτό ΓΣΠ θα είναι το κριτήριο αφού με μια καθαρή νίκη θα κάνουμε το πιο αποφασιστικό βήμα. Και να μη συμβεί αυτό ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πάει στην Μπρατισλάβα και να πάρει επίσης ένα αποτέλεσμα που θα ισοδυναμεί με πρόκριση.

Παρακολουθώντας ψες και την πρώτη αγωνιστική όπου η Σλόβαν κέρδισε εύκολα τη νεοφώτιστη Τρέτσιν είδαμε μια καλή ομάδα να κερδίζει μια που δεν μπορούσε να ανταλλάξει δυο πάσες της προκοπής. Ο Γιοβάνοβιτς με το επιτελείο άρχισε ήδη την επιχείρηση αποκρυπτογράφησης της Σλόβαν και το ότι έχουν επίσημες υποχρεώσεις και στο πρωτάθλημα πέραν του επαναληπτικού στο Καζακστάν θα βοηθήσει στο να παρουσιαστούμε αρκετά διαβασμένοι.

Καλή προπόνηση με ΣκεντερμπέουΜε αυτά τα δεδομένα ο αγώνας της Τετάρτης με την Σκεντερμπέου θα είναι ένα πολύ καλό τεστ ετοιμότητας τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο για την ομάδα μας. Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να έχει στη διάθεση τους τον Αλμέδια αλλά και τον Γιάχιτς και λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι δυο. Το ίδιο θα επιδιώξει να γίνει και με τον Ολιβέιρα αφού το μόνο που του λείπει πια είναι επίσημοι αγώνες έτσι ώστε να δέσει με την υπόλοιπη αμυντική γραμμή.

Απόβαση στην ΜπρατισλάβαΤο γεγονός ότι θα βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών αλλά και η θέληση εκατοντάδων οπαδών μας να βρεθούν στο πλευρό των παικτών έχει ήδη δημιουργήσει κινητοποίηση ενόψει του επαναληπτικού στην Μπρατισλάβα. Όσοι για διάφορους λόγους δεν είχαν τις καλύτερες εμπειρίες με τις επίσημες εκδρομές ψάχνονται ήδη για να βρουν εναλλακτικές επιλογές ενώ οι υπόλοιποι περιμένουν την τιμολόγηση της επίσημης εκδρομής ή αν θα διοργανώσει τη δική του ο Παν.συ.φι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!