Το όνειρο του Ιβάν

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν προσεκτικός στις τοποθετήσεις του όσον αφορά την αγωνιστική πτυχή του αγώνα αφού όπως είπε ακόμα και αν κάνουμε το τέλειο παιχνίδι η τελική έκβαση του αγώνα δεν θα εξαρτηθεί από εμάς. Ο προπονητής μας προέτρεψε τους οπαδούς μας να μην παρασυρθούν και να επαναλάβουν ότι έκαναν κάποιοι και στον αγώνα της Εθνική όταν για να πικκάρουν τον Ρονάλτο φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Μέσι. Ανέφερε επίσης ότι όνειρο του είναι να αποκλείσει την Ρεάλ το οποίο αναπόφευκτα έγινε και η ατάκα της συνέντευξης τύπου. Οι τοποθετήσεις του προπονητή μας:

Τι περιμένετε από τον κόσμο και γενικά τη συμπεριφορά του σε σχέση και με τα όσα είδαμε με τον Ρονάλντο στον αγώνα Κύπρος – Πορτογαλία;

«Ήμουν παρόν σε εκείνο το παιχνίδι. Η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να δω από πλευράς συμπεριφοράς σε κάποιο ποδοσφαιριστή. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ποτέ δεν έχουν δείξει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει το σεβασμό από όλους τους φιλάθλους, είτε αφορά τους ποδοσφαιριστές, είτε την ομάδα. Αύριο στο γήπεδο, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πρέπει να υποστηρίξουν μόνο μια ομάδα και αυτή είναι το ΑΠΟΕΛ. Για μας είναι πολύ σημαντικό επειδή με την πορεία μας έχουμε κερδίσει πολλές συμπάθειες και για αυτό πρέπει να δείξουμε επίπεδο υποστήριξης της ομάδας».

Τι θα μπορούσε να μάθει η Ρεάλ από το ΑΠΟΕΛ;

«Μόνο εμείς μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα από τη Ρεάλ και σίγουρα όχι η Ρεάλ από εμάς».

Τι περιμένετε από το αυριανό παιχνίδι.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι ευκαιρία να δούμε ποια εικόνα θα έχουμε εμείς απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι η Ρεάλ».

Το όνειρο που δεν έχει εκπληρώσει μέχρι στιγμής στα τέσσερα πετυχημένα χρόνια παρουσίας του στο ΑΠΟΕΛ…

«Το όνειρο μου είναι να αποκλείσω τη Ρεάλ…»

Με ποια νοοτροπία αντιμετωπίζουν στο ΑΠΟΕΛ αυτή την αναμέτρηση;

«Η μόνη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι το όνομα και η δυναμικότητα του αντιπάλου. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε απολαύσει τα παιχνίδια μέχρι στιγμής, το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας. Είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πλέον έχουμε μια τεράστια πρόκληση μπροστά μας». 

Για το πώς θα παίξει το ΑΠΟΕΛ…

«Ξέρουμε ποια είναι η δυνατότητα της Ρεάλ. Εμείς θα πρέπει να δικαιολογήσουμε την εδώ παρουσία μας. Ξέρουμε την ομάδα και χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε». 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!