Το 4-3-3 του Ντε Μπουρ

Ο στόχος μας σε λίγο απέναντι στον Αίαντα είναι το βαθμολογικό κέρδος κάτι που αν συμβεί θα μεγαλώσει το σερί της Ολλανδικής ομάδας που δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας αγώνα για τη φάση των ομίλων εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο Άγιαξ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι για αυτό που θεωρούν τον μεταξύ μας αγώνα ως την καλύτερη αφορμή για να κάνουν τη νίκη που θέλουν εδώ και χρόνια. Ο Ντε Μπουρ ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για το τι εστί ΑΠΟΕΛ αφού όλοι είδαν μέσω dvd τους αγώνες μας με Άαλμποργκ και Μπαρτσελόνα. Ο Άγιαξ αγωνίζεται πάντα σε διάταξη 4-3-3 με την παρουσία τριών κεντρικών χαφ να επιτρέπει στην ομάδα του Ντε Μπούρ να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή.

Το πλάνο του Ντε Μπούρ

Mε αυτά τα δεδομένα στο τέρμα θα είναι ο Γιάσπερ Σίλεσεν και στην αμυντική τετράδα οι Ρικάρντο Φαν Ράιν (δεξιά), Γιόελ Φέλτμαν, Νίκλας Μοϊσάντερ (κέντρο άμυνας), Νικολάι Μπόιλεσεν (αριστερά).

Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Ντάβι Κλάασεν (δεξιά), Νίκι Ζίμλινγκ (κεντρικός χαφ) και Τουλάνι Σερένο (αριστερά).

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κολμπέιν Σιγκθόρσον, που προέρχεται από το χατ τρικ του Σάββατου απέναντι στη Μπρέντα. Δεξιά του θα βρίσκεται ο Λάσε Σιόνε και αριστερά ο Ανουάρ Ελ Γκαζί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!