Καλοδεχούμενα τα 500.000 ευρώ!

Μπορεί να μην ήρθε η νίκη αλλά η ισοπαλία όπως είναι γνωστό επιχορηγείται με ειδικό μπόνους από την UEFA το οποίο ανέρχεται σε μισό εκατομμύριο ευρώ, το οποίο είναι παραπάνω από καλοδεχούμενο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη τα επιπλέον έσοδα από την παρουσία του στη χρυσοφόρο διοργάνωση του Champions League τα οποία θα πρέπει να βοηθήσουν στο να επιτευχθούν οι στρατηγικοί στόχοι της ομάδας. Σε μια εποχή που οι ανταγωνιστές μας στις εγχώριες διοργανώσεις αγωνίζονται να κρατηθούν στη ζωή και που περνούν τα οικονομικά κριτήρια με ύποπτες διευθετήσεις, ο ΑΠΟΕΛ έχει τη ρευστότητα και οικονομική ευχέρεια που του δίνει σοβαρό και μόνιμο πλεονέκτημα.

Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είναι ένα πράγμα τα έσοδα όπως το συγκεκριμένο ποσό των 500.000 ευρώ και άλλο τα κέρδη. Το διευκρινίζουμε γιατί η συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση αυξάνει σημαντικά και τα έξοδα. Από τον χτεσινό αγώνα για παράδειγμα προκύπτουν τα έξοδα που αφορούν το πριμ που θα δοθεί στους παίκτες αλλά και το πιθανό πρόστιμο που θα μας επιβάλει η UEFA για το ανεπανάληπτο κορεό.

Είναι για αυτό που η διοίκηση Πετρίδη οφείλει να κάνει μια πολύ πιο σωστή και συνετή διαχείριση των εκατομμυρίων ευρώ από ότι η προηγούμενη διοίκηση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!