Υπομονή καισοβαρότητα

Με αυτές τις δυο λέξεις μπορούν να ερμηνευθούν οι προτροπές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει της συνέχειας και έχοντας πλέον το πελώριο +8 στην τσέπη μας. Ο Σέρβος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο τον οποίο κάλεσε να δώσει ακόμα πιο έντονο το παρών του και παράλληλα να κάνει ακόμα λίγη υπομονή αφού ακόμα δεν έχουμε εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Παράλληλα θέλησε να προσγειώσει και τους παίκτες του τονίζοντας για ακόμα μια φορά πόσο καλή ομάδα είναι η Ανόρθωση. Όσο πλησιάζει πάντως ο Σαββατιάτικος αγώνας όλο και περισσότεροι δείχνει να καταλαβαίνουν ότι θα είναι ακόμα μια δύσκολη αποστολή. Υπάρχει όμως η αισιοδοξία ότι η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει και αυτή τη φορά.

Το τρομακτικό σερί νικών αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο έστω και αν όλοι ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ένα τέλος. Η ομάδα που ξάφνιασε και εξακολουθεί να ξαφνιάζει τους πάντες πέτυχε απίστευτα πράγματα τη φετινή χρονιά και είναι για αυτό που όλοι νιώθουμε περήφανοι. Η περίπτωση να στεφθούμε και επίσημα πρωταθλητές το Σάββατο γυροφέρνει στο μυαλό όλων έστω και αν κάτι τέτοιο θεωρείται απομακρυσμένο αφού η ΑΕΛ αναμένεται να χάσει από το παράρτημα της κυβέρνησης.

Και προγραμματισμός
Στο κεφάλαιο που ποτέ δεν κλείνει αλλά σπάνια ακούμε από επίσημα χείλη κάτι ουσιαστικό τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν από την άποψη του ότι οι εκκρεμότητες θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν το συντομότερο. Χρύσης Μιχαήλ και Μάριος Ηλία είναι οι δυο περιπτώσεις που όπως έχει γραφτεί απασχολούν τη διοίκηση. Με τον προπονητή να έχει ανάψει το φώς για παραμονή και των δυο, το ζητούμενο είναι να επέλθει συμφωνία στο οικονομικό. Για τον Μάριο Ηλία τα δεδομένα θέλουν τις οικονομικές του απαιτήσεις να βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτά που είναι διευθετημένη να δαπανήσει η διοίκηση και εκτός απροόπτου αναμένεται να υπάρξει θετική κατάληξη.

Η περίπτωση Χρύση Μιχαήλ θεωρείται πιο δύσκολη όχι μόνο γιατί οι απολαβές του διεθνή μέσου είναι ψηλότερες από αυτές του Ηλία , αλλά και γιατί αναμένεται να αξιώσει μια αύξηση αφού πρόκειται για το τελευταίο ίσως συμβόλαιο στην καριέρα του.

Αρχή στο Στρόβολο
Χωρίς του Πορτοκαλί αλλά με αποφασιστικότητα για ένα νέο διπλό που θα θέσει τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αρχίζει σήμερα η σειρά αγώνων με τον Κεραυνό. Όπως είναι γνωστό η ομάδα του Στροβόλου έχει το πλεονέκτημα έδρας και το ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που δεν καταφέραμε πέρσι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!