Φαβορί στα χαρτιά

Η αλήθεια είναι ότι όλα όσα έχουν συμβεί στον αγώνα με την Αελ αλλά και αυτά που ακολούθησαν έχουν απορροφήσει την προσοχή των οπαδών μας. Ελπίζουμε ότι αυτό δεν έχει γίνει και στον Αρχάγγγελο ανάμεσα στους παίκτες και τους προπονητές γιατί θα τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθούν όπως θέλουμε όλοι στο σημερινό τελικό. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται μετά από 4 χρόνια πολύ κοντά στην κατάκτηση του 20ου κυπέλλου στην ιστορία του και είναι φαβορί μόνο στη θεωρεία. Ο Ερμής όσο και αν δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτό από ορισμένους είναι ένας ισάξιος αντίπαλος. Οι δυο του φετινές νίκες με την τελευταία να είναι ακόμα φρέσκα στη μνήμη μας στέλνουν το μήνυμα ότι δεν χωρίς μεγάλη προσπάθεια και καλή απόδοση δεν θα έρθει η νίκη.

Απόψε οι παίκτες με την όλη παρουσία τους αλλά και ο κόσμος με τον όγκο και κυρίως τον παλμό του πρέπει να δείξουν ότι θέλουν το κύπελλο παραπάνω από την ομάδα του Φανιέρου.

Διανύσαμε μια ολόκληρη χρονιά και πλέον είναι άστοχο να μιλάμε για βελτίωση που πρέπει να υπάρξει σε ατομικό επίπεδο έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να πετύχει το στόχο της. Ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση των λεγόμενων παικτών-κλειδιά κάθε ομάδα και η πεποίθηση όλων μας είναι ότι οι δικοί μας είναι ικανότεροι και θα ανταποκριθούν.

Χρειαζόμαστε για παράδειγμα τις εμπνεύσεις του Ντε Βινσέτι τις οποίες βλέπουμε όλο και λιγότερο τον τελευταίο καιρό με αφορμή και του τραυματισμό του. Θέλουμε τον Μοράις να απροσπέλαστος στο κέντρο αλλά και να βοηθήσει την ομάδα στο οργανωτικό κομμάτι. Ο Μαντούκα που θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα πρέπει να προσδώσει την ποιότητα και το καθαρό μυαλό που τον χαρακτηρίζουν.

Συζητείται η απόδοση του πρώτου ημιχρόνου με την Αελ ανάμεσα στους οπαδούς μας και η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο αγώνας σήμερα όμως θα είναι διαφορετικός αφού ο Ερμής δεν θα αμύνεται με 11 παίκτες στο μισό γήπεδο ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε!

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!