Φινκ: Τρεις φορές επανήλθαμε

Ο προπονητής μας εκτός από τα τυπικά περί ωραίου παιχνιδιού στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν το τρίτο παιχνίδι σε μια εβδομάδα αλλά και στο ότι καταφέραμε τρεις φορές να ανατρέψουμε το αρνητικό για μας αποτέλεσμα. Τόνισε για άλλη μια φορά ότι είναι περήφανος και ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του. Αναλυτικά η δηλώσεις του Γερμανού:

Είδαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, εντυπωσιακό για τους φιλάθλους. Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα και ίσως αυτό οφείλεται στην δύσκολη βδομάδα μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Μετά από τέτοια βδομάδα να είμαστε με δυο βαθμούς μπροστά είμαι ικανοποιημένος αλλά σίγουρα θα ήθελα να κερδίσουμε σήμερα. Ξεκινήσαμε το ματς χωρίς ρυθμό και αυτό οφείλεται στην κούραση ενώ και ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, είχε χρόνο να προετοιμαστεί πολύ καλά σε αντίθεση με εμάς που είχαμε το παιχνίδι κυπέλλου. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, όταν είσαι πίσω στο σκορ τρεις φορές και επανέρχεσαι είναι πολύ θετικό. Επαναλαμβάνω πως είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, ο Σέρινταν στο προηγούμενο ματς έπαιζε με τραυματισμό. Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δήλωσε επίσης ότι η αλλαγή του Λάνιγκ έγινε για λόγους fair play αλλά και για να προστατεύσει την ομάδα από το να μείνει με 10 παίκτες με πιθανή δεύτερη κίτρινη του παίκτη του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!