Ο πραγματικός τελικός είναι στο κοτέτσι!

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Καταρχήν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα μας και στο ποδόσφαιρο για το 3ο συνεχόμενο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα ενιαίο σύνολο τμημάτων με μοναδικό στόχο τη συλλογή τίτλων.

Το ότι δεν κερδίσαμε τίποτα ακόμη στο ποδόσφαιρο, το είπαμε την περασμένη εβδομάδα. «Έφυγε» η πρώτη νίκη με τον ερμή, «έφυγε» και η ισοπαλία με τους χόχους στο κύπελλο, μας έμειναν οι υπόλοιπες 6 νίκες για να εκπληρωθεί ο μεγαλύτερος στόχος στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, το 2ο συνεχόμενο νταμπλ.

Αυτή η πρόκληση είναι τεράστια για όλους μας, όπως τεράστιο πρέπει να είναι και το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές να πετύχουν κάτι που δεν πέτυχε κανένας νυν και πρώην συνάδελφος τους στα 89 χρόνια ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Όλοι όσοι θα επωμιστούν το βάρος των τελευταίων αυτών παιχνιδιών πρέπει να παίξουν και για τους απόντες και ειδικά για τον Μαντούκα που σταμάτησε και τον Πάρντο που τραυματίστηκε σοβαρά.

Κακά τα ψέματα, αυτό που υπερέχει και προέχει είναι το πρωτάθλημα. Ο τελικός κυπέλλου έρχεται σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν. Όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με τον κάθε πικραμένο Ζαβό που ακόμη θυμάται τον μασκοφόρο και πονάει. Το πού, το πώς και με ποιους διαιτητές θα διεξαχθεί, ελάχιστη σημασία θα έχει αν μέχρι τότε είμαστε πρωταθλητές. Γι’ αυτό και η συγκέντρωση μας είναι στο επόμενο παιχνίδι και μόνο σε αυτό.

Ο πραγματικός τελικός λοιπόν είναι στο κοτέτσι με αντίπαλους αυτούς που δεν θέλουν με τίποτα να κατακτήσουμε και αυτό το πρωτάθλημα. Περιττό να αναλύσω ξανά τι εστί ξιμαρισμένος και τι ατμόσφαιρα θα συναντήσουμε εκεί και ειδικά στα αποδυτήρια και στον πάγκο. Περιττό να αναφέρω ξανά τα κόμπλεξ των βαρωσιωτών και το μίσος που μας δείχνουν όποτε συναντηθούμε.

Μας έριξαν πολλές φορές στάχτη στα μάτια για να μας παραπλανήσουν και κάποιοι το αντιλήφθηκαν εκ των υστέρων. Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία για όσους ακόμη τους συμπαθούν και τους πιστεύουν. Το λέω ξανά, ο πραγματικός τελικός είναι αυτός μέσα στο κοτέτσι, σε ένα εχθρικά κολασμένο κοτέτσι.

Να θυμόμαστε ότι ακόμη δεν κερδίσαμε απολύτως τίποτα. Κανένας εφησυχασμός δεν επιτρέπεται, καμία υποτίμηση δεν δικαιολογείται. Μόνο προσήλωση, πάθος και θέληση για νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ ξέρει τον τρόπο πλέον να φεύγει νικητής από εκεί και απαιτείται όπως το κάνει ακόμη μια φορά. Σε αυτό το κοτέτσι πανηγυρίσαμε πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, σε αυτό πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο και για το φετινό!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!