Φοίβο ξύπνα

Το ότι η ιδιοσυγκρασία και η προσέγγιση που έχει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ σε διάφορα θέματα είναι πολύ διαφορετική από του μέσου οπαδού μας είναι δεδομένο. Ότι η ομάδα μας έχασε αμαχητί την επικοινωνιακή μάχη αλλά και αυτή του παρασκήνιου είναι επίσης δεδομένο. Δεν αναμένουμε από τον Φοίβο Ερωτοκρίτου να γίνει κάτι που δεν μπορεί αλλά απαιτούμε να ξυπνήσει. Θεωρούμε ότι κοιμάται και είναι για αυτό που δεν αντιλαμβάνεται το φοβερό παρασκήνιο που εξελίσσεται εδώ και μήνες εις βάρος της ομάδας μας με πρωταγωνιστή τον άλλοτε παράγοντας της ομάδας μας Κωστάκη Κουτσοκούμνη και ηθικό αυτουργό τον εθνικό εργολάβο.

Ποτέ δεν επιχειρήσαμε να στρέψουμε την προσοχή των οπαδών μας σε θέματα εκτός ΑΠΟΕΛ για να δώσουμε άλλοθι σε παίκτες και τεχνική ηγεσία. Τα όσα συμβαίνουν από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα αποτελούν πρόκληση και κοροϊδία προς όλους μας. Ο Κουτσοκούμνης για άγνωστους λόγους επιχειρεί εδώ και καιρό με το έτσι θέλω να δώσει το πρωτάθλημα στην ομόνοια και φαίνεται ότι θα τα καταφέρει.

Διάβασε τις ειδήσεις πρώτα από το κινητό σου με

Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δεν είναι πολιτικός που πρέπει να τα έχει με όλους καλά και ιδιαίτερα με την ηγεσία του ΑΚΕΛ. Η στάση και η ανοχή του έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο στο να περάσει απαρατήρητο το σπρώξιμο της ομόνοιας. Οι ξένοι διαιτητές που επιλέγονται και ενημερώνονται αποκλειστικά από τον πρόεδρο της ΚΟΠ για το πώς θα δράσουν στους αγώνες φαίνεται ξεκάθαρα και στον τρόπο που μας αντιμετώπισε ο Εβραίος στο χτεσινό αγώνα. Ο Ιβάν ήθελε να πει πολλά αλλά δεν είναι δουλειά του.

Η προσοχή στο κύπελλο
Το μεσημέρι θα γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Ο Κουτσοκούμνης δέχτηκε όπως η κλήρωση διεξαχθεί με τον τρόπο που εισηγήθηκε η Αελ η οποία τα τελευταία χρόνια κατηγορεί τον καρεκλοκένταυρο και για σικέ κληρώσεις μέσω λογισμικού. Το κύπελλο αποτελεί την μοναδική διέξοδο για να ολοκληρωθούν οι εγχώριες υποχρεώσεις με κάτι καλό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!