Φτάνει πια

Η λογική βάση της οποίας αντιδράσαμε στα διάφορα τραγελαφικά γεγονότα που συνέβησαν στο πρωτάθλημα έχει αποδειχτεί ανούσια και απελπιστικά εκτός τόπου και χρόνου. Και αυτό γιατί ενώ προσπαθούμε να λειτουργήσουμε έχοντας ως άξονα κάποιες λογικές προσεγγίσεις και ανάλογες συμπεριφορές, το μόνο που καταφέρνουμε να εισπράξουμε κάθε φορά είναι τα αποτελέσματα που φέρουν την σφραγίδα του παραλογισμού και της διαπλοκής. Αποκορύφωμα, μια δικαστική, που αποφάσισε  χωρίς να λάβει υπόψη οποιαδήποτε νομική πτυχή του θέματος να επαναληφθεί ο αγώνας, δηλώνοντας μάλιστα ότι αναγνωρίζει το νομικά λανθασμένο σκεπτικό της απόφασης αυτής. Ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα, ο αντιεπαγγελματισμος, αλλά πιάνω από όλα η διαφθορά είναι οι παράγοντες που υπερτερούν της λογικής όταν υπάρχουν μπροστά μας τέτοιου είδους αποφάσεις.

Είναι γι’αυτο που αν θέλουμε τελικά να υπερασπιστούμε στον βαθμό που το λέει η καρδιά μας τα δικαιώματα του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό το καλούπι λογικής που κυριαρχεί ως παράγοντες και οπαδοί υψηλότερου επιπέδου και να πράξουμε με παραλογισμό όσα χρειάζεται για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας.

Η λογική και οι πρακτικές που συμβαδίζουν με αυτήν δεν έχουν ανταπόκριση. ‎Τα όσα διαβάζαμε και ακούγαμε από τους διάφορους τις τελευταίες μέρες, αντανακλούν στα αυτιά μας ως παραλογισμοί, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι αυτά που κυριαρχούν στην Κύπρο. Αν θέλουμε να γίνουμε πιο διεκδικητικοί ‎οφείλουμε να ξεφύγουμε από τα πλαίσια της λογικής.

Ο Κουτσοκουμνης και η ΚΟΠ θα πρέπει να εισπράξουν την πίκρα και οργή που μας περιβάλλει με την απόφαση για επανάληψη του αγώνα. Όχι γιατί φοβόμαστε το αποτέλεσμα της νέας αναμέτρησης, αλλά γιατί το σκεπτικό της απόφασης υποτιμά την νοημοσύνη μας και προκαλεί τα συναισθήματα μας ως οπαδούς της μεγαλύτερης ομάδας αυτού του τόπου.

Η λογική είναι το μεγαλύτερο όπλο που διαθέτει ο άνθρωπος. Αν αποφασίσει να την παραγνωρίσει, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι πολυ μεγάλες. Και αφού η λογική δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση βάση για να αποφασίζουν αυτοί που θέλουν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους απρόσκοπτα , τότε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να ξεκινήσει να λειτουργεί διαφορετικά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!