Χάσιμο χρόνου

Πρόκειται για κατάντια και χάσιμο χρόνου για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αλλά πρέπει να το υποστούν. Ούτε το αστείο επιχείρημα της αποφυγής της τελευταίας θέσης στον όμιλο δεν ήταν αρκετό έτσι η ομάδα του Νίοπλια βρέθηκε στο 30 να χάνει από το 22 λεπτά με 0-4. Ότι και να πει κανείς είναι λίγο και η μόνη μας ευχή πλέον είναι να αντιληφθούν οι ποδοσφαιριστές μας ότι δεν αξίζει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να δίνουν ιδιαίτερες δυνάμεις στους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Νίοπλιας βλακωδώς ξεκίνησε τον αγώνα με τον Πουρσαϊτίδη στο αρχικό σχήμα και πλήρωσε την απόφαση του αυτή αφού ο αμυντικός μας δεν ήταν σε «καλή μέρα» γεγονός που ανάγκασε τον Έλληνα προπονητή να τον αποσύρει στο ημίχρονο. Στο αρχικό σχήμα ήταν επίσης οι Χαραλαμπίδης και  Αλεξάνδρου ενώ τη θέση του Πούρσα στην επανάληψη πήρε ο Σολώμού. Επόμενη αγγαρεία για όσους παίκτες μας αγωνιστούν είναι την Τρίτη στο Όσλο με αντίπαλο τη Νορβηγία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Δανοί ήταν όσοι αν όχι περισσότεροι από τους Κυπριους στις κερκίδες.

Στον πάγκο ο Χιώτης, βασικός ο ΤρισκόφσκιΜε τους άλλους δυο διεθνείς μας έγινε το αναμενόμενο αφού ο Τζόρβας προτιμήθηκε αντί του Χιώτη στο 2-0 της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Κροατία, ενώ ο Τρισκόφσκι αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτό στην ήττα της ομάδας του από την Αρμενία.

Η Δευτέρα κριτήριο για Μαντούκα και Ζόρζε

Η κατάσταση με τους δυο τραυματίες εξελίσσεται ομαλά και με βάση το πλάνο που έχει καθοριστεί. Ο Μαντούκα προπονείται σε πιο έντονους ρυθμούς σε σχέση με τον Ζόρζε και η κρίσιμη μέρα και για τους δυο είναι η Δευτέρα. Αν τότε κριθούν έτοιμοι για να μπουν σε φουλ ρυθμούς, τότε θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση του προπονητή ενόψει Αελ/

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!