Χρήσιμο φιλικό

Μπορεί να απουσιάζει η μισή ομάδα λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων αλλά ο Γιοβάνοβιτς βρήκε την ευκαιρία που ήθελε για να διευθετήσει ένα φιλικό που έχει τη δική του σημασία. Και αυτό γιατί σήμερα στις 7.00 ο προπονητής μας θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους κάποιους παίκτες και να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας τους. Ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα αδύνατος αλλά ακόμα και αυτό έχει το λόγο του αφού κάποιοι παίκτες δε σηκώνουν κάτι περισσότερο. Ο λόγος για τους Μίρο και Σικορά οι οποίοι μετά από καιρό θα πάρουν κάποιο χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να διαπιστωθεί ακόμα πόσο διάστημα θα χρειαστεί για να επανέλθουν.

Ο Μίρο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε αγώνα μετά τον τραυματισμό στα τέλη Μαρτίου και σίγουρα μόνο το ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή είναι σημαντική εξέλιξη. Ο κκέλης προπονείται εδώ και λίγο καιρό κανονικά θα χρειαστεί όμως ένα διάστημα 2-3 εβδομάδων για να θεωρηθεί απόλυτα έτοιμος. Στο διάστημα αυτό παιχνίδια όπως το σημερινό ή συμμετοχής στους αγώνες νέων της ομάδας μας θα του επιτρέψουν να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Για τον Πολωνό τα δεδομένα είναι λίγο πολύ τα ίδια έστω και αν σε λίγες μέρες κλείνει ένα χρόνο αποχής από επίσημους αγώνες. Το ότι προπονείται με την ομάδα δεν είναι αρκετό και πρέπει να πάρει λεπτά συμμετοχής σε αγώνες με την ελπίδα ότι δε θα συμβεί κάτι πάλι.

Και για τους δυο η επάνοδος σε επίσημους αγώνες δε θα είναι εύκολη ούτε και σύντομη αφού τους λείπουν αγώνες ενώ ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Μπορεί λοιπόν να ακούαμε για τον Μίρο επάνοδο περί τα τέλη Σεπτεμβρίου αλλά αυτό αφορά το ιατρικό οκ και όχι πότε θα μπορέσει να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα.

Υπομονή λοιπόν…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!