Χρειάζεται και καλή απόδοση

Από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ υπερπροβάλλεται η ανάγκη να παρουσιαστεί η ομάδα μας σοβαρή ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την Αελ. Ασφαλώς και η συγκεκριμένη παράμετρος είναι καθοριστικής σημασίας αλλά από τη στιγμή που δεν έχουμε δει κρούσματα αδιαφορίας είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσεχθεί. Για να πετύχουμε την 5η νίκη σε ισάριθμούς αγώνες θα χρειαστεί να έχουμε και καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής στους προηγούμενους αγώνες και είναι για αυτό που όταν έρθουν οι πρώτες βαθμολογικές απώλειες θα θυμηθούν όλοι ότι το πράγμα μύριζε από καιρό.

Ο ΑΠΟΕΛ όπως όλες οι ομάδες στηρίζεται στο κάτι παραπάνω που μπορούν να του δώσουν συγκεκριμένοι παίκτες αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί τον κανόνα..

Ασφαλώς και υπάρχουν καλές δικαιολογίες για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στους αγώνες με Αεκ, Ερμή και Ανόρθωση. Παρόλα αυτά υπάρχει η ανάγκη για να βελτιωθεί η απόδοση των παικτών αλλά και από πλευράς Δώνη να βρει το ιδανικό σχήμα ανεξαρτήτως του rotation και της κλίμακας που γίνεται αυτό.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!