Χρυσοφόροι όνομα και πράγμα

Εκεί που οι άλλοι ζουν για την πρόκριση στους ομίλους του Europa για να μην χρεoκοπήσουν ο ΑΠΟΕΛ θα έχει και πάλι την ευκαιρία να βάλει στο ταμείο του τα τρελά για τα κυπριακά δεδομένα λεφτά που προσφέρει το Champions League.  Ο μεγάλος στόχος επιτεύχθηκε και αυτό επιτρέπει στη διοίκηση να υλοποιήσει με μεγαλύτερη άνεση το μεγαλεπήβολο πλάνο της για να καταστήσει την ομάδα μας έναν άρτια οργανωμένο και πετυχημένο ευρωπαϊκό σύλλογο. Οι προηγούμενες εμπειρίες πρέπει να είναι διδακτικές όχι μόνο για να αποφευχθούν τα λάθη που μας έφεραν σε δύσκολη θέση αλλά και για να κάνουμε αυτό που έπρεπε από τότε που δεν είναι τίποτε άλλο από το να ξεφύγουμε.

Τα έσοδα από τους ομίλους

Όπως είναι γνωστό το bonus εισόδου είναι στα εισπράξει 8.600.000 ευρώ, ενώ άλλα 2.100.000 ευρώ θα πιστωθούν στον λογαριασμό του από την πορεία του μέχρι τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Αν θεωρήσουμε ότι οι 3 εντός έδρας αγώνες θα είναι sold out τότε υπολογίζεται ακόμα ένα έσοδο της τάξης των 1.500.000 ευρώ, ενώ τα διάφορα αναμνηστικά και χορηγούς αναμένεται να προσθέσουν ακόμα 300.000 ευρώ.

Το market pool  που αφορά τα τηλεοπτικά υπολογίζεται γύρω στο 1.500.000 ευρώ ενώ από εκεί και πέρα θα έρθουν χρήματα αν κερδίζουμε βαθμούς.

Η uefa επιχορηγεί την ισοπαλία με 500.000 ευρώ και τη νίκη με 1.000.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε εγγυημένα έσοδα άνω των 12.000.000 ευρώ και βλέπουμε! Εννοείται ότι υπάρχουν τα πριμ των παικτών και σημαντικά ποσά που αφορούν τα έξοδα που προβλέπει η συμμετοχή στο Champions League.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!