Χωρίς υπεροψία

Τα πολλά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τους χόχους δεν μπορούν με τίποτα να επηρεάσουν την εμμονή και την υπερπροσπάθεια τους να μας κερδίσουν την Κυριακή.  Είναι τόσο ξεκάθαρη η πιο πάνω τοποθέτηση που θα πρέπει να αποτελεί για όλους στον ΑΠΟΕΛ την αρχική μας σκέψη. Τα ίδια προβλήματα και χειρότερα αντιμετώπιζε το υπό διάλυση ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο όμως κατάφερε να μας αποσπάσει δύο ισοπαλίες μέσα στα play-off και να μας στερήσει τέσσερις ς βαθμούς που ευτυχώς δεν μας στοίχησαν.

Ο ΑΠΟΕΛ από την άλλη πλευρά έχει πετύχει τον τελευταίο χρόνο κάτι που για χρόνια αποτελούσε το ακατόρθωτο εμπόδιο, δηλαδή την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, την κατάκτηση του νταπλ, ενώ βρέθηκε στους ομίλους του Champions League να αγωνίζεται απέναντι στα ιερά τέρατα του ποδοσφαιρικού στερεώματος.

Ο γαλαζοκίτρινος κόσμος έχει γεμίσει με ποδοσφαιρικές εμπειρίες που οι υπόλοιποι ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα μπορούσαν να ζήσουν. Αυτό αναπόφευκτα έχει δημιουργήσει και ένα κλίμα υπεροψίας που με τη σειρά του δημιουργεί μια τάση  υποτίμησης προς τους υπόλοιπους αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Είναι κάτι το οποίο ακόμα και ο προπονητής μας παραδέχτηκε ότι ισχύει. Η υπεροψία επηρεάζει την σωστή εκτίμηση των δεδομένων και τις περισσότερες φορές αιφνιδιάζει μέσω των αποτελεσμάτων.

Ο ΑΠΟΕΛ μετρά τέσσερις αγώνες χωρίς γκολ, και δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Αν συνεχίζουμε να θεωρούμε τους εαυτούς μας νικητές στον αγώνα της Κυριακής τότε κινδυνεύουμε με εκτροχιασμό. Χωρίς ίχνος υπεροψίας και για πρώτη φορά φέτος με περίσσιο πάθος πάμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς για να κάνουμε απλά ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!