Ανατρέπεται το μεταγραφικό πλάνο;

Αυτό που διέρρεε μέχρι πρόσφατα όσον αφορά το μεταγραφικό πλάνο Ιανουαρίου ήταν πως ο Δώνης προσανατολιζόταν προς την απόκτηση ενός μεσοαμυντικού. Με την ομάδα να δυσκολεύεται αφάνταστα στο θέμα του γκολ είναι αναπόφευκτο να γίνονται δεύτερες σκέψεις αφού η μεγαλύτερη ανάγκη της ομάδας ίσως να είναι στο επιθετικό κομμάτι. Το ζήτημα είναι γνωστό και σύνθετο. Ευθύνονται οι επιθετικοί για την αφλογιστία της ομάδας ή πρόκειται για τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας που ξεκινά από τη μεσαία γραμμή και κυρίως τους ακραίους; Ο καταλληλότερος για να απαντήσει το ερώτημα και σίγουρα αυτός που έχει την ευθύνη να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις είναι ο Δώνης.

Ο προπονητής μας πρέπει να βελτιώσει άμεσα την ομάδα ενόψει των αγώνων που έρχονται αλλά και να εκμεταλλευτεί το μεταγραφικό παράθυρο που ανοίγει σε λίγες μέρες για να βελτιώσει την ομάδα.

Το ενδεχόμενο να γίνουν περισσότερες από μια μεταγραφές δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά αυτό προϋποθέτει ριζικές αποφάσεις  αλλά και σημαντικές αποζημιώσεις σε αυτούς που θα αποχωρήσουν πρόωρα.

Από πλευράς των οπαδών μας φαίνεται ότι υπάρχει ξεκάθαρη άποψη σύμφωνα με το τελευταίο γκάλοπ του site μας, αφού το 60% θεωρεί απαραίτητη την απόκτηση επιθετικού ενώ το 22% τάσσεται υπέρ της προσθήκης ενός επιθετικού χαφ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!