Χωρίς φαβορί

Αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του φαβορί που κολλήσαμε όλοι στην  ομάδα μας ο Γιοβάνοβιτς ενώ φρόντισε να τονίσει ότι η Σλόβαν είναι μια υπολογίσιμη αντίπαλος και πως η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό. Ο προπονητής μας παραδέχτηκε ότι έχει εντοπίσει τις αγωνιστικές αδυναμίες των Σλοβάκων αλλά στάθηκε και στο ότι είναι ένα ομοιογενές σύνολο που καταφέρνει να παίρνει καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Οι διαφορές ανάμεσα σε Σλόβαν και Παρτιζάν: «Γυρίζω πολύ συχνά δύο χρόνια πίσω σ’ αυτές τις εικόνες. Σίγουρα όταν κληρωθήκαμε με την Παρτιζάν ήταν λόγω εμπειρίας και ονόματος το φαβορί. Μετά τα παιχνίδια με την Παρτιζάν ζήσαμε πολλά και δημιουργήσαμε μια Ευρωπαϊκή ταυτότητα. Σίγουρα δεν μπορώ να βάλω τη Σλόβαν ως φαβορί. Θα είναι παιχνίδια χωρίς φαβορί, η Σλόβαν είναι μια καλή ομάδα όμως βελτιωθήκαμε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια ως ομάδα, ως σκέψη, φτιάξαμε πολλά ενώ κάναμε 18 παιχνίδια στην Ευρώπη και ποτέ δεν ήμασταν υποδεέστεροι στο γήπεδο από τον αντίπαλο. Αυτή η εμπειρία μας βοηθά με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Καιρικές συνθήκες: «Ένα στοιχείο που επηρεάζει και τις δύο ομάδες».

Αγωνιστική ετοιμότητα: «Είχαμε κάποια προβλήματα μετά τον πρώτο αγώνα με την Σκεντερμπέου όμως δεν ήταν μεγάλης διάρκειας οι απουσίες. Πολύ βασικό ότι στην βασική προπόνηση του Σαββάτου ήταν όλοι παρών. Είναι ευχάριστος γιατί για ‘μένα ο πονοκέφαλος είναι ευχάριστος αφού έχω όλους τους παίκτες στη διάθεση μου».

4-5-1 ή 4-4-2: «Ξέρω ότι ο Αΐλτον είχε πρόβλημα και είναι σημαντικό ότι πήρε χρόνο με τη Σκεντερμπέου. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έβαζα δύο επιθετικούς από την αρχή ή αν άλλαζα το σύστημα μέσα απ’ το παιχνίδι αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω καθόλου ποιες είναι οι σκέψεις μου για τον εν λόγω αγώνα».

Πίεση στους παίκτες: «Υπάρχουν δύο στοιχεία, πρόπερσι ζήσαμε μια φανταστική εμπειρία. Υπάρχει μεγάλη θέληση από τους ποδοσφαιριστές για να αγωνιστούν στους ομίλους και είναι μια θετική πίεση. Η ίδια πίεση υπάρχει και στον κόσμο που θέλει να δει την ομάδα ξανά στους ομίλους

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!