Όλα τριγύρω αλλάζουνε;

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος η ομάδα μας αρχίζει τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Ενπ εν μέσω εσωτερικών προστριβών και κριτικής που προέκυψε μετά τους διαδοχικούς αποκλεισμούς στην Ευρώπη. Σχετική αναφορά γίνεται και στη στήλη Πίκος Απίκος. Το ζητούμενο για να επανέλθει έστω και προσωρινά η ηρεμία είναι να επικεντρωθούμε στον αποψινό αγώνα, τον οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Το πιο παράξενο και άγνωστο πρωτάθλημα έχει ήδη αρχίσει με τις περισσότερες ομάδες να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Τα ρόστερ των ομάδων έχουν στελεχωθεί με παίκτες κατώτερου επιπέδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά αυτό δεν πρέπει να μας παρασύρει.

Αρχίζοντας από σήμερα η ομάδα μας θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι έχει την απαιτούμενη σοβαρότητα και ποιότητα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Ο Σέρτζιο και το επιτελείο του επιχειρούν τις τελευταίες μέρες να σχηματίσουν μια καλή άποψη των ομάδων αφού τους είναι εντελώς άγνωστες.

Το Παραλίμνι θεωρείται μια από τις ομάδες που έχουν χτυπηθεί από την οικονομική κρίση και αυτό θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε μέσα από την απόδοση μας αν τους κερδίσουμε. Όπως πάντα σε τέτοιους αγώνες ένα γρήγορο γκολ βοηθά.

Το αγωνιστικό πλάνο

Θεωρείται δεδομένο ότι θα δούμε μια νέα εντεκάδα στο σημερινό αγώνα και το ερώτημα είναι πόσο μαζικές θα είναι αλλαγές. Ο Αμορίν για παράδειγμα ήταν τραγικός στα αμυντικά του καθήκοντα με τη Ζούλτε και μένει να δούμε αν αυτό είναι αρκετό για να δούμε τον Μπόρδα βασικό. Ο Ισπανός μέχρι στιγμής δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.

Ο Καπράλ είναι για πρώτη φορά στην αποστολή αλλά θεωρούμε δύσκολο να πάρει θέση βασικού κάτι που σημαίνει ότι ο Ντα Σίλβα θα διατηρηθεί στο αριστερό άκρο.

Ο Γκονσάλβες αναμένεται να πάρει θέση βασικού σε μια προσπάθεια να βρούμε τον τρόπο να γίνουμε απειλητικοί και αποτελεσματικοί ενώ το πιο πιθανό στο αρχικό σχήμα να παραμείνει και ο Σιέρινταν.

Ο προπονητής έδειξε να είναι απρόβλεπτος σε σχέση με τις αποφάσεις του οπότε το να επιχειρήσουμε να μπούμε στο μυαλό του και να κάνουμε εκτιμήσεις για το αρχικό σχήμα. Οπότε θα περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει, αναμένοντας ότι θα αρχίσουμε ιδανικά το πρωτάθλημα με νίκη και καλή εμφάνιση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!