Όλοι θέλουν να παίξουν!

Λίγες ώρες πριν την τελευταία προπόνηση ο Δώνης καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τους παίκτες που θα αποτελέσουν το αρχικό σχήμα στον αυριανό αγώνα. Ο προπονητής μας είδε με ικανοποίηση τους περισσότερους παίκτες να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους και πλέον θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι είναι πραγματικά έτοιμοι για να ανταποκριθούν σε έναν αγώνα με τεράστιες προκλήσεις. Το σίγουρο είναι ότι ανεξαρτήτως ετοιμότητας όλοι θέλουν να αγωνιστούν απέναντι στην Παρί. Αυτό γίνεται εμφανές μέσα από τις δηλώσεις τους αλλά και την υπερπροσπάθεια που έγινε μέσα από την προετοιμασία των τελευταίων ημερών.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό αφορά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Αλωνεύτη στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Οι επιλογές για τη θέση είναι οι Εφραίμ, Χαραλαμπίδης αλλά και Ντε Βινσέτι. Ο Αργεντινός έχασε πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα του δημιουργείται η απορία αν θα τον εμπιστευτεί ο Δώνης. Ο Αργεντινός πάντως δηλώνει ότι δεν θέλει απλά να αγωνιστεί αλλά και να σκοράρει.

Ο Ρίισε το παλεύει για να κριθεί έτοιμος αλλά όπως όλα δείχνουν ο Αντωνιάδης θα είναι αυτός που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!