Όσοι προλάβουν, πρόλαβαν

Όπως κάθε χρόνο στους αγώνες στο Παπαδόπουλος, έτσι και φέτος τα εισιτήρια που αναλογούν στο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση που υπάρχει. Παρά τα αγωνιστικά και άλλα προβλήματα που υπάρχουν η αποφασιστικότητα του κόσμου να βρεθεί δίπλα στην ομάδα στο θεωρητικά πιο δύσκολο της εκτός έδρας αγώνα στέλνει το μήνυμα σε όλους. Μήνυμα αποφασιστικότητας και αισιοδοξίας ότι παίκτες και τεχνική ηγεσία μπορούν να κάνουν αυτό που για πολλούς μοιάζει ανέφικτο. Θέλουμε τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους και για να έρθει θα πρέπει να το θέλουμε πραγματικά. Η παράδοση που θέλει την ομάδα μας να μην μπορεί να φύγει από το συγκεκριμένο γήπεδο νικήτρια πρέπει να λειτουργήσει ως επιπλέον κίνητρο και όχι να θολώσει το μυαλό οποιουδήποτε.

Τα ελάχιστα εισίτηρια που έχουν απομείνει θα εξαντληθούν σήμερα και όλοι ελπίζουν ότι το βράδυ του Σαββάτου θα δούμε την ομάδα που πέρσι έκανε τους πάντες να παραδεχτούν την ανωτερότητα της.

Αγωνιστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει από σήμερα στη διάθεση του και τους Ηλία, Μιχαήλ και Μακρίδη που αγωνίστηκαν βασικοί στο ψεσινό αγώνα της Εθνικής. Οι διεθνείς θα ακολουθήσουν χαλαρωτικό πρόγραμμα αφού έχουν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους και η προσοχή επικεντρώνεται πλέον στον Καψή. Σήμερα πλέον είναι η κρίσιμη μέρα για το Έλληνα επιθετικό, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Ας μην τα διαρρέουν προτού συμφωνήσουν
Πάει να γίνει πρακτική πλέον με το που βρίσκεται σε καλό δρόμο η περίπτωση απόκτησης κάποιου παίκτη να διαρρέει το όνομα του σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Στη φετινή μεταγραφική περίοδο δεν τηρούνται καν τα προσχήματα, ενώ γίνεται τόσο φανερά που είναι γνωστό πλέον και το ποιοι εντός ΑΠΟΕΛ είναι οι «συνεργάτες» των μέσων ενημέρωσης. Οι περιπτώσεις παικτών που παρουσιάστηκαν κλειστοί ή ακόμα ανακοινώθηκαν ως συμφωνημένοι είναι πολλές και η πιθανότητα σε αυτούς να προστεθεί και ο άνεργος Μιροσάλγεβιτς φαίνεται να είναι μεγάλη!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
Ο σύνδεσμος αποφάσισε να κινηθεί σε ρυθμούς ντέρμπυ από νωρίς και έτσι την Παρασκευή θα δώσουμε μαζικά το παρών μας στον Αρχάγγελο για να δείξουμε σε παίκτες και προπονητή ότι τους στηρίζουμε. Όλοι στη προπόνηση της Παρασκευής για να κλείσουμε τα στόματα αυτών που μας θέλουν διχασμένους.

Σχετικά με το παιχνίδι, δεν θα υπάρχουν λεωφορεία αφού από φέτος τα οχήματα που μας εξυπηρετούσαν τόσα χρόνια έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία. Γι αυτό το λόγο, το Σάββατο στις 5:00 μ.μ., θα συναντηθούμε όλοι στο Φαν Κλαμπ για να ξεκινήσει αυτοκινητοπομπή προς τη Λάρνακα. Όπως και πέρσι με την ΑΕΛ στην Λεμεσό, έτσι και αυτό το Σάββατο, θα πάμε όλοι μαζί όπως εμείς ξέρουμε.

Στο γήπεδο, μετά από απόφαση της αστυνομίας, οι οπαδοί μας θα πρέπει να παρκάρουν πίσω από τη Νότια κερκίδα (κερκίδα φιλοξενουμένων).

Όλοι λοιπόν στο χώρο στάθμευσης που μας αναλογεί, πίσω από την κερκίδα μας.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού το Φαν Κλαμπ θα παραμείνει ανοικτό για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, όσοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ-ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Σπύρος Σωτηρίου
Πρόεδρος ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Apoel.net videos
Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης της ιστοσελίδας βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε την αποκλειστική συνεργασία του apoel. net με την ιστοσελίδα filmakia.com. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι να δώσει την ευκαιρία στους χιλιάδες οπαδούς μας να βλέπουν μέσω της ειδικής σελίδας που έχει σχεδιαστεί videos που αφορούν το ΑΠΟΕΛ. Πέραν της παρακολούθησης όμως και όπως συμβαίνει με παρόμοια site, όπως το youtube όσοι επιθυμούν θα μπορούν να «ανεβάζουν» τα δικά τους video και να τα μοιράζονται με τους απανταχού οπαδούς μας. Κάντε κλικ εδώ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!