Ώρα μηδέν

Ένας οπαδός του ΑΠΟΕΛ που ταξίδευε για να δει την ομάδα μας στον αγώνα με τη Σαλαμίνα δεν έφτασε ποτέ στο προορισμό του και βρίσκεται στον αναπνευστήρα, θύμα της βαναυσότητας των οπαδών της ομόνοιας. Δεν θα επιχειρήσουμε να κάνουμε τους αστυνομικούς για να κατανέμουμε ευθύνες στο πως άρχισαν τα επεισόδια γιατί δε γνωρίζουμε. Η τοποθέτηση του Τάκη Αντωνίου ο οποίος ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες που οδηγούσαν εκείνη τη στιγμή από το ύψος του ΓΣΠ μας είναι αρκετή. Οι οργανωμένοι του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ΑΚΕΛ εξέδωσαν άμεσα ανακοίνωση με την οποία κατηγορούν τους αντίστοιχους του ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο ενώ η Αστυνομία αντί να αναλάβει τις ευθύνες της καλεί τους πάντες να τη βοηθήσουν.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει όχι μόνο γιατί κάποιοι δεν αντέχουν να δουν και φέτος τις επενδύσεις εκατομμυρίων να πηγαίνουν στον κάλαθο των αχρήστων αλλά και γιατί η κόντρα μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων έχει πλέον και πολιτικό χαρακτήρα. Το ΑΚΕΛ και τα διάφορα παραρτήματα του προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν οτιδήποτε θυμίζει Ελλάδα ενώ και το ότι στις τάξεις των οπαδών βρίσκουν καταφύγιο κάποιοι με ακραίες απόψεις διευκολύνει την προσπάθεια του κυβερνών κόμματος.

Από τη στιγμή που τα προληπτικά μέτρα της αστυνομίας δεν αποδίδουν και στα κατασταλτικά είναι ανύπαρκτη το ερώτημα που τίθεται είναι που θα σταματήσει αυτή η ιστορία. Έχουμε την άποψη πως ούτε καν οι οργανωμένοι δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν την κατάσταση οπότε το μόνο στο οποίο μπορούμε να ελπίζουμε είναι να βάλει ο Θεός το χέρι του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!