Άξιοι πρωταθλητές με άγνωστο μέλλον

Ο ΑΠΟΕΛ είναι πρωταθλητής. Τελεία και παύλα. Είναι πρωταθλητής γιατί το άξιξε και όχι επειδή μας το έδωσε κάποιος άλλος. Είναι πρωταθλητής γιατί έπαιξε όση μπάλα έπρεπε εκεί που το πρωτάθλημα έκαιγε και είναι άξιος πρωταθλητής επειδή κατάφερε να ανατρέψει αυτό που ανάτρεψε. Η ουσία είναι αυτή. Ο ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει και δικαιούται να πανηγυρίζει ακόμα ένα άξιο πρωτάθλημα που δεν έχει κανένας το δικαίωμα να αμφισβητήσει. Να το χωνέψουμε επιτέλους. Δεν ήμασταν η ομάδα που θέλαμε στα περισσότερα παιχνίδια αλλά ήμασταν η ομάδα που έδωσε απαντήσεις στο γήπεδο στην πιο κρίσιμη ώρα. Δεν νιώσαμε καθόλου καλά όταν ακούγαμε τους ομονοιάτες να μας υβρίζουν την Κυριακή αλλά πωρωθήκαμε όταν οι μισησμένοι ζητούσαν από τους ποδοσφαιριστές τους να γαμίσουν τον ΑΠΟΕΛ. Το μίσος και το κόμπλεξ τους είναι γνωστό και τους κατανοούμε ότι είναι κατώτεροι από εμάς στους περήφανους που ποτέ δεν θα πανηγυρίζαμε αν ο ΑΠΟΕΛ τερμάτιζε στη 2η θέση και αν ο ΑΠΟΕΛ ήταν μια χρεοκοπημένη ομάδα.

Στους πρωταθλητές ποδοσφαιριστές και προπονητές μας όμως απευθύνουμε και συγχαρητήρια και ένα μήνυμα μια απαίτηση και αν το θέλουν είναι μια δική τους τελευταία υποχρέωση. Στον επόμενο μας αγώνα με την ομόνοια έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν στους κομπλεξικούς, έχουν την ευκαιρία ακόμα να σώσουν τη δική μας περηφάνια και να μας βοηθήσουν να γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με νίκη. Το πρωτάθλημα θα έχει μεγαλύτερη αξία για κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ αν νικήσουμε τον επόμενο αγώνα και ας το καταλάβουν όλοι στην ομάδα.

Φεύγει ο πρωταθλητής Ιβάν

Δεν αλλάζει την απόφαση του ο πολύ πρωταθλητής προπονητής μας. Φεύγει οριστικά από τον ΑΠΟΕΛ και απλά έμεινε η ανακοίνωση από τον ίδιο της απόφασης του. Είναι ένας ακόμα λόγος που θέλουμε από τον Ιβάν να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στη νίκη στο τελευταίο του ντέρμπι με την Ομόνοια μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα μας.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι πρωταθλητής αλλά με άγνωστο μέλλον. Ο Ιβάν φεύγει και το πιο φυσιολογικό είναι να φύγουν μαζί του πολλοί άλλοι, είτε συνεργάτες είτε ποδοσφαιριστές. Πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι να συμβιβαστούμε με τα νέα δεδομένα και ελπίζουμε πως όσοι θα αναλάβουν την τύχη της ομάδας και ειδικά όσοι θα αποτελούν τη διοίκηση να μην παρασυρθούν από την κρίση και να ξεχάσουν ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ να καλύψει πολλές ζημιές και να ξαναγίνει πανίσχυρος οικονομικά.

 

Ελπίζουμε το άγνωστο μέλλον της ομάδας να μην είναι οδυνηρό αλλά έχουμε μέρες ακόμα για να ασχοληθούμε με τον νέο ΑΠΟΕΛ που ελπίζουμε και πάλι να μην πέσει στα χέρια ανίκανων που θα οδηγήσουν την ομάδα σε ανεπιθήμητη πορεία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!