Έτσι και στη συνέχεια

Η ομάδα μας επιβεβαίωσε τις προβλέψεις επικρατώντας δίκαια και εύκολα του Ερμή. Η νίκη δεν ήρθε μόνο γιατί η ομάδα του Φανιέρου παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα αλλά και γιατί το πλάνο του Φινκ δούλεψε πολύ καλά. Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν τα δυο γκολ, διάστημα στο οποίο δημιουργήθηκαν και άλλες ευκαιρίες. Η παρουσία των Λάνιγκ και Χαραλαμπίδη στην μεσαία γραμμή ήταν καταλυτική αφού οι πρωτοβουλίες και ενέργειες των δυο ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά. Ο Γερμανός έστω και χωρίς την παρουσία του Μοράις έδειξε μεγάλη άνεση και το ζητούμενο είναι να συνεχίσει έτσι. Τα δυο γκολ του Τζιμπούρ που έφτασε στα 11 είναι κάτι που αξίζει σχολιασμού αφού ο Αλγερινός είχε καιρό να δει δίκτυα και το ότι πήρε πάλι μπρος πρέπει να τον βοηθήσει.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο +2 και το ζητούμενο είναι να μπορέσει αυτή τη φορά να διαχειριστεί σωστά το προβάδισμα και την κορυφή. Ο Απόλλων επιβεβαιώνει ότι δεν μπορεί ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τη δεύτερη θέση.

Τα πάντα πλέον εξαρτώνται από την ομάδα μας και είναι για αυτό που θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πως θα ξεπεράσουμε το επόμενο εμπόδιο που είναι αρκετά δύσκολο. Η Ανόρθωση του ύψους και του βάθους μας περιμένει στο Παπαδόπουλος με ανυπομονησία αφού ελπίζει πλέον ότι μπορεί να κατακτήσει την 3η θέση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!