Έχει και αλλού πορτοκαλιές

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή μας Νεκτάριο Αλεξάνδρου ο οποίος παρασυρμένος από τις εκτός τόπου και χρόνου απαιτήσεις που προέβαλε και ο αντιπρόσωπος του (Νίκος Λυράκης) οδήγησε τις διαπραγματεύσεις σε ναυάγιο. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία ήθελαν την επιστροφή του Νεκτάριου στην ομάδα, παρόλο που δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη στη θέση που αγωνίζεται προσφέροντας του μάλιστα ένα πολύ καλό από κάθε άποψη συμβόλαιο. Οι πληροφορίες μας λένε για κλειστό τριετές του οποίου οι συνολικές απολαβές ξεπερνούσαν τις 550 χιλιάδες ευρώ.

Νεκτάριος και Λυράκης φαίνεται ότι μπέρδεψαν την Λάρισα με την Μπαρτσελόνα και τις οικονομικές μας δυνατότητες με αυτές της Τσέλσι, γεγονός που οδήγησε τη διοίκηση Ζιβανάρη και στην επίσημη ανακοίνωση που ενημερώνει για το ναυάγιο. Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες έφεραν την πλευρά του παίκτη να χτυπά την πόρτα και άλλων κυπριακών ομάδων όπως επίσης και να ρίχνουν γέφυρες επικοινωνίας με τη δική μας πλευρά αλλά από ότι φαίνεται δύσκολα θα γίνει κάτι.

>

Πάντως το όλο θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης (Αλεξάνδρου και Τριστάν) δικαιώνει τα όσα γράφαμε την Παρασκευή για έντονες προσπάθειες αλλά όχι «τελειωμένες μεταγραφές όπως βιάστηκαν να τις χαρακτηρίσουν κάποια μέσα ενημέρωσης.

Σήμερα λογικά είναι η κρίσιμη μέρα για την περίπτωση Τριστάν αν φυσικά ο Ισπανός αποφασίσει να απαντήσει στη νέα πρόταση που του έχει γίνει. Ο Ισπανός φαίνεται εδώ και μήνες αναποφάσιστος για το που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του γεγονός που κάνει πάρα πολύ δύσκολο το να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη. Αξίζει να αναφερθεί ότι αν τελικά αποδεχτεί το συμβόλαιο που του έχει προταθεί θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ξένος στην Κύπρο.

Ικανοποίηση για την ασπίδα
Όπως είχαμε τονίσει και πριν τον αγώνα με την Ανόρθωση τυχόν νίκη θα βοηθούσε κυρίως στον ψυχολογικό τομέα ενόψει του επαναληπτικού στο Βελιγράδι, κάτι που έγινε. Η ετοιμότητα παικτών όπως οι Πουρσαϊτίδης, Χρίστου και Χατζί δείχνει την πληθώρα επιλογών που έχει ο προπονητής μας, ο οποίος ετοιμάζει πλάνο νίκης μέσα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες που έχουμε αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!