Έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας αλλά οφείλουμε να τις κυνηγήσουμε με πάθος γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Το -2 από την κορυφή σε συνδυασμό με τα πιθανά αποτελέσματα και συμμαχίες κάνουν δύσκολη έως ανέφικτη την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ. Παρόλα αυτά η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη σήμερα και πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να την πάρει. Η Ομόνοια που δεν έχει καταφέρει να μας κερδίσει φέτος κάνει όνειρα ακόμα και για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό και μόνο είναι αρκετός λόγος για να ξεσκιστούμε σήμερα ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο Τσίρειο. Τυχόν υποτίμηση θα είναι καταδικαστική οπότε όσο προβληματικό και αν θεωρούμε το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ, οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί. Ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε με διάφορους τρόπους να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές το μήνυμα ότι πρέπει να παραμείνουν προσηλωμένοι στους δυο τελευταίους αγώνες και να τα δώσουν όλα για τη νίκη, αφού κάτι τέτοιο ενδεχομένως να τους βρει και πρωταθλητές.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν πλέον μυστικά και το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να μπορέσει να επιβάλει το ρυθμό του και να μετουσιώσει το passing game όχι μόνο σε ευκαιρίες αλλά ν και τέρματα. Η λογική λέει ότι θα προτιμηθεί και πάλι η διάταξη με ενισχυμένο κέντρο και τον Αλμείδα στην κορυφή της επίθεσης.  

Μαντούκα και Ζόρζε είναι οι δυο παίκτες που αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Με αυτά τα δεδομένα ο Μποαβεντούρα θα επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Πίντο.  Ο Πορτογάλος είναι μαζί με τον Αλμέιδα οι παίκτες που εδώ και καιρό δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα γεγονός που επηρεάζει την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας. Με αυτά τα δεδομένα η πιθανή εντεκάδα είναι η ακόλουθη: Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Κακά, Ζόρζε, Μποαβεντούρα, Μοραίς, Πίντο, Μαντούκα, Τρισκόφσκι, Αλμείδα.

Και στη μέση ο ΤράττοςΟ ανεπιθύμητος για τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας Τράττος, επιλέγηκε από τον Ολλανδό για να διαιτητεύσει το σημερινό αγώνα. Παρόλο που ο φαλακρός διαιτητής έχει την ικανότητα να σπάζει τα νεύρα των οπαδών μας θέλουμε να ελπίζουμε ότι ο αγώνας θα κυλήσει ομαλά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!