Ήρθε ο Νο 3

Ο λόγος για τον Ουρουγουανό Ντανίλο Χαβιέρ Πεϊνάδο ο οποίος αν και έχασε μια πτήση και δεν ήρθε στην Κύπρο χτες το απόγευμα, η κάθοδος του θα γινόταν γύρω στα μεσάνυχτα. Το όλα θέμα πάντως ενίσχυσης της ομάδας μας φαίνεται να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου αφού έρχεται για να περάσει από εργομετρικά και να υπογράψει ο τρίτος κατά σειρά παίκτης με βάση τη λίστα προτεραιότητας του Γιοβάνοβιτς, τη στιγμή που δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι άλλες δυο περιπτώσεις. Πως και αν αυτό είναι σωστό είναι κάτι που θα απαντηθεί στην πορεία αφού ο αγωνιστικός προγραμματισμός δεν φαίνεται να μπορεί να ολοκληρωθεί σύντομα.

Το γεγονός πάντως ότι το μπάτζετ του Πεϊνάδο είναι αρκετά προσιτό (κάτω από 100 χιλιάδες) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γίνουν περισσότερες από μια κινήσεις πέραν από αυτή του Ουρουγουανού. Τώρα αν είναι καλή ιδέα να στελεχωθεί η ομάδα από μέτριους αλλά προσιτούς οικονομικά παίκτες αντί από παίκτες των οποίων το βιογραφικό πείθει είναι κάτι που επίσης πρέπει να αποφύγουμε.

>

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες παικτών όπως ο Πεϊνάδο αλλά δεν μπορούμε να παρασυρόμαστε από τις υπερβολές των μάνατζερ και τα επιλεκτικά βιντεάκια που αναρτώνται στο youtube . Η ομάδα μας υποφέρει από τέτοια πράγματα εδώ και χρόνια και το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει η κατάσταση αυτή δείχνει ότι οι προγραμματικές δηλώσεις περί έγκαιρου προγραμματισμού και καθοριστικού Μαϊου, ήταν λόγια του αέρα.

Το ότι στη λίστα του προπονητή βρίσκεται πολύ ψηλά ο μικρόσωμος ακραίος επιθετικός του Ιωνικού Ονουάτσι, δείχνει ότι η τεχνική ηγεσία θέλει περαιτέρω ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση έστω και αν υπάρχουν ήδη οι Κοσόφσκι, Παουλίστα, Χαραλαμπίδης και Πίντο. Πάντως η περίπτωση απόκτησης του είναι δύσκολη αφού δεν είμαστε διαθετημένοι να ικανοποιήσουμε τις οικονομικές απαιτήσεις του ιδίου αλλά και της ομάδας του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!