Επιθετικό που να κάνει τη διαφορά

Αυτό είναι το ζητούμενο στην ομάδα μας όσο και αν από επίσημη χείλη το μόνο που ακούμε είναι πως οι δυο μεταγραφές που θα γίνουν είναι απλώς για να γεμίσει ακόμα περισσότερο η ομάδα. Μπορεί λοιπόν διοικούντες και τεχνική ηγεσία να εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τους Ζεβλάκοφ και Παπαθανασίου αλλά η ανάγκη απόκτησης ενός σέντερ φορ ολκής που να κάνει την παραμικρή ευκαιρία τέρμα φαντάζει ως επιτακτική ανάγκη.

Σύμφωνα με χτεσινό δημοσίευμα του Politis-sports ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται να είναι ο Ουρουγουανός Ντανίλο Χαβιέρ Πεϊνάδο Λερένα. Πρόκειται για 23χρονό επιθετικό που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της χώρας του και που τη χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε στη Wanderers. Παρόλο που η διοίκηση και για λόγους γοήτρου θα ήθελα να προσθέσει στο ρόστερ ένα πιο τρανταχτό όνομα, κάτι τέτοιο στο παρών στάδιο δε φαίνεται να είναι ικανό, οπότε κάτω από αυτά τα δεδομένα δόθηκε το πράσινο φως στον Ντανίλο να έρθει στην Κύπρο.

>

Όπως και στις περσινές περιπτώσεις των Λατινοαμρικάων που ήρθαν για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστούν στο ΑΠΟΕΛ, έτσι και σε αυτή είμαστε αναγκασμένοι να κρατήσουμε μια επιφυλακτική στάση. Μπορεί και να πρόκειται για παίκτη λαχείο αλλά τα δεδομένα κάνουν λόγο για έναν άπειρο παίκτη που δεν είναι εξικοιωμένος με την πίεση που έχει μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει σε κάθε αγώνα.

Το ΑΠΟΕΛ έχει σήμερα ανάγκη από παίκτες-ηγέτες που θα κάνουν τη διαφορά στη θέση που αγωνίζονται και η φυγή των Καψή, Φερναντές και Μακρίδη κάνει αυτή την ανάγκη ακόμα εντονότερη.

Η πορεία του Danilo Javier Peinado Lerena

Season

Club

Games

Goals

2002

Defensor

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!