Αδιάφορο μόνο για κάποιους

Οι πρωταθλητές εκστρατεύουν σήμερα στο αφιλόξενο Αντώνης Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσουν την αποδεκατισμένη Ανόρθωση σε έναν αγώνα με μηδαμινό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ομάδα μας έχοντας εξασφαλίσει από την περασμένη εβδομάδα τον τίτλο θα παίξει για το γόητρο της και θα επιχειρήσει να φύγει από τη Λάρνακα με βαθμολογικό κέρδος. Θεωρείται δεδομένο ότι θα δούμε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα αφού η λογική λέει ότι ο Γιοβάνοβιτς θα επιχειρήσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν θεωρούνταν βασικοί κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ιδανικά αυτό πρέπει να γίνει με αυτούς που θα παραμείνουν και του χρόνου στην ομάδα αφού παίκτες όπως ο Κίσσας δεν έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται συχνά. Το παράδειγμα μας δεν είναι τυχαίο αφού πρόκειται για έναν ικανό τερματοφύλακα ο οποίος ζει εδώ και χρόνια στη σκιά του Χιώτη. Οι πληροφορίες και εκτιμήσεις λένε πως ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει αυτό το καλοκαίρι για έναν τερματοφύλακα ο οποίος θα μπορεί να θεωρηθεί ικανός να κερδίσει θέση βασικού άμεσα κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στον Κίσσα. Όλα αυτά φυσικά είναι εκτιμήσεις αφού ίσως τα δεδομένα ανατραπούν με αφορμή το οικονομικό.

Αντωνιάδης και Κυριάκου είναι οι δυο νεαροί που συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στην αποστολή με την προοπτική να πάρουν χρόνο συμμετοχής αφού πρόκειται για άλλες δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα πρέπει να εξακριβωθεί αν και πόσο μπορούμε να στηριζόμαστε πάνω τους.

Τόσο ο αγώνας με την Ανόρθωση όσο και οι επόμενοι θα δώσουν την ευκαιρία στον προπονητή να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους Σολωμού και Αλεξάνδρου. Ο Γιοβάνοβιτς επιχείρησε από την αρχή της φετινής χρονιάς να μάθει στους δυο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές τη θέση του ακραίου αμυντικού και παρά το ότι έδειξαν κάποια καλά στοιχεία δείχνουν ότι χρειάζονται ακόμα αρκετή προσπάθεια.

Εκτός αποστολής οι άτακτοιΑύριο θα γνωρίζουμε τι θα αποφασίσει η διοίκηση όσον αφορά τους Μποαβεντούρα και Σολάρι οι οποίοι έδωσαν προφορικώς και γραπτώς αντίστοιχα τις εξηγήσεις τους για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία είχαν υποπέσει. Η διοίκηση δεν αποφάσισε για καμία περίπτωση οτιδήποτε και τα όσα γράφτηκαν για δήθεν δυσαρέσκεια του Σολάρι ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας κάποιων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!