Ετυμηγορία για Λατίνους

Μετά από αρκετή αναμονή (ίσως και αχρείαστη) το διοικητικό συμβούλιο καλείται στη σημερινή του συνεδρία να αποφασίσει πως θα χειριστεί τα πειθαρχικά παραπτώματα των Μποαβεντούρα και Σολάρι. Όπως είναι γνωστά οι αντιεπαγγελματική στάση των δυο Λατίνων βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που έδωσε αφορμές για διαφόρων ειδών σχόλια. Και οι δυο κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις με τον μεν Βραζιλιάνο να έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τον δε Αργεντινό να απαντά γραπτώς όπως προβλέπουν οι εσωτερικοί κανονισμοί στην επιστολή που έλαβε από την εταιρεία. Τι θα αποφασίσει ο Φοίβος Ερωτοκρίτου και οι συνεργάτες του είναι το ερώτημα που τίθεται; Όπως διαρρέει από τον ενδότερα του Αρχάγγελου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι προβληματισμένος από τη στάση και των δυο ποδοσφαιριστών έχει μεταφέρει τις απόψεις του στον Θεόδωρο Κυριακίδη και θα αναμένει και αυτός με τη σειρά του την απόφαση.

Κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητες της και τα δεδομένα έχουν ως εξής;

ΜποαβεντούραΜπορεί η άρνηση του Βραζιλιάνου να ενσωματωθεί στην αποστολή να θεωρείται πολύ σοβαρό παράπτωμα και να έστειλε όλα τα λάθος μηνύματα αλλά η αναγνώριση του λάθος του και η απολογία του αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο. Κάποια δημοσιεύματα την Παρασκευή επιχείρησαν να παρουσιάσουν ότι ο Βραζιλιάνος δεν έπεισε τους διοικούντες για την μετάνοια του αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν υφίστανται επίσης τα όσα γράφτηκαν για δήθεν επεισόδιο που είχε προ εβδομάδων με τον Μαντούκα.

Ο Μποαβεντούρα δεν θεωρείται υπότροπος και θα είναι έκπληξη αν η διοίκηση πάρει την ακραία απόφαση διακοπής της συνεργασίας. Κάτι τέτοιο μάλιστα πιθανών να μην είναι και τόσο απλό ή χωρίς οικονομικό κόστος.

Σολάρι Εκεί που το πειθαρχικό παράπτωμα του Αργεντινού θεωρήθηκε λιγότερο σοβαρό από αυτό του Μποαβεντούρα, η μη παραδοχή του παίκτη δημιουργεί έντονο προβληματισμό. Στον Σολάρι δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο και δεν υπάρχει καμία δυσφορία από την πλευρά του παίκτη, όπως λανθασμένα είχε γραφτεί στη Goalnews το Σάββατο. O παίκτης ισχυρίζεται ότι δεν ενημερώθηκε από κανένα ότι έπρεπε να συνεχίσει την προπόνηση το Σάββατο (αυτό προβλέπεται για όσους μένουν εκτός αποστολής) αλλά αυτό δε φαίνεται να ισχύει.

Στη συνεδρία της Δευτέρας αναμένεται να επιβεβαιωθεί ότι ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς έδωσε εντολή στον Σολάρι να προπονηθεί, με τον παίκτη να αρνείται επικαλούμενος πόνους στη μέση.

Και σε αυτή την περίπτωση το χρηματικό πρόστιμο φαντάζει ως η πιθανότηρη επιλογή. Αυτό όμως που ανησυχεί όσους γνωρίζουν δυο πράγματα περισσότερα είναι η όλη στάση του παίκτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!