Ακόμα ένας λόγος

Η χτεσινή ήττα της ομόνοιας δημιουργεί νέα δεδομένα και δίνει ακόμα ένα τεράστιο κίνητρο στην ομάδα μας ενόψει του σημερινού αγώνα με το Παραλίμνι. Οι άκρες του Μιλτή δεν φτάνουν στο Δασάκι και η Άχνα πήρε τη νίκη, την οποία με τη σειρά μας πρέπει να εκμεταλλευτούμε έτσι ώστε να παραμείνουμε μόνοι στην κορυφή. Ο αγώνας με την ΕΝΠ δε θα είναι εύκολος και μόνο αν παρουσιαστούμε σοβαροί και καλοί θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Η μουρμούρα των τελευταίων ημερών για την καθυστέρηση στο θέμα μεταγραφών, πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα το απόγευμα της Κυριακής έτσι ώστε όλοι μαζί να κάνουμε ότι μπορούμε για να έρθει η νίκη.

Το επιπλέον κίνητρο που μας έδωσε το παράρτημα δεν πρέπει να αγχώσει αλλά να πεισμώσει του παίκτες, που σε έναν ακόμα αγώνα καλούνται να νικήσουν και τις απουσίες. Ο Ζεβλάκοφ δεν υπολογίζεται και πάλι αφού δε θεωρείται έτοιμος, οπότε ο Μιροσάβλιεβιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Όπως φάνηκε στους τελευταίους αγώνες χωρίς ουσιαστικά στηρίγματα και βοήθειες ο Μίρο από μόνος τους δεν μπορεί, οπότε η σωστή μεσοεπιθετική λειτουργία είναι ένα ζητούμενο. Με τους Μπίδη και Κοσόφσκι να μη βρίσκονται στην καλύτερη τους φόρμα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Παουλίστα πάρει θέση βασικού ή αν δεν κριθεί έτοιμος ακόμα για κάτι τέτοιο.

Η επιστροφή του Μοράις στο αρχικό σχήμα δίπλα από τον Μιχαήλ πρέπει να θεωρείται σίγουρη αφού η παρουσία του Πορτογάλου κρίνεται απαραίτητη. Ο Κίσσας θα είναι και αυτή τη φορά κάτω από τα δοκάρια και μετά από τον αγώνα με τον Εθνικό όπου του χρεώθηκε από κάποιους το πέναλτι, θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί σωστά και τη ψυχολογική πίεση.

Στη δικαστική ο προημιτελικός
Οι καλαθοσφαιριστές του παραρτήματος έψαχναν αφορμή και τη βρήκαν στο σπάσιμο του προστατευτικού καλύμματος του πάγκου της ομάδας μας. Ο αγώνας στο Λευκόθεο διακόπηκε προσωρινά με τους διαιτητές να επιστρέφουν αλλά οι καλαθοσφαιριστές της ομόνοιας έμειναν στα αποδυτήρια. Η τύχη του αγώνα θα αποφασιστεί από την αρμόδια δικαστική επιτροπή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!