Ακόμα ένας τελικός

Ως ένας αγώνας με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες κρίνεται ο σημερινός με τη Σαλαμίνα, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες μας θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη. Οι σημαντικές απουσίες παικτών, η απουσία οπαδών μας, η φημολογούμενη πριμοδότηση του αντιπάλου και η παρουσία των φιλοανορθωσιάτη διαιτητή Μασιά συνθέτουν ένα σκηνικό που κάνει το έργο της ομάδας μας δύσκολο. Υπάρχει όμως και η ψυχολογική πίεση αφού παίκτες και Γιοβάνοβιτς ξέρουν ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα κάνει ανέφικτη την προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βασικά όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος θα έχουν χαρακτήρα τελικού με την ομάδα μας να καλείται να τους διαχειριστεί σωστά. Ο Γιοβάνοβιτς σε αντίθεση με μια μεγάλη μερίδα οπαδών ή και διοικούντων πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί και το ζητούμενο είναι να το δούμε αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Γρίφος το αγωνιστικό πλάνο

Ότι και αν πούμε για το αγωνιστικό πλάνο θα είναι περισσότερο από ποτέ δικές μας εικασίες αφού τα ερωτηματικά είναι πολλά και σύνθετα. Αυτά αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή όπου θα απουσιάσουν οι Αλωνεύτης, Μπενασούρ και Ατόρνο. Το γεγονός ότι ο Χαραλαμπίδης δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το ότι ο Μπέκμαν δεν έχει βρει ακόμα το ρόλο του μέσα στην ομάδα είναι παράμετροι που επιβεβαιώνουν τα διλήμματα που πιθανών να έχει ο Γιοβάνοβιτς.

Πολλά θα κριθούν από την απόφαση για το αν θα πάρει θέση βασικού ο Μπουντιμίρ. Αν συμβεί αυτό τότε ο Μαντούκα μπορεί να μετακινηθεί στο αριστερό άκρο με τον Μπέκμαν να καλύπτει το δεξί. Υπάρχει και η επιλογή του Αλεξάνδρου για αριστερά αν ο προπονητής προτιμήσει τον Μαντούκα σε ρόλο οργανωτή στον άξονα. Υπάρχει όμως και ο Πίντο ως μια επιλογή για αντι Μπενασούρ οπότε καταλαβαίνεται ότι δύσκολα μπορεί να βγει κάποιος από μέσα!

Ερωτηματικά υπάρχουν και για την άμυνα αφού οι Ολιβέιρα και Καρυπίδης είναι στην αποστολή με τον πρώτο να θεωρείται πιο έτοιμος και παίζει πιο έντονα από ποτέ το ενδεχόμενο να πάρει θέση βασικού. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα «ελευθερωθεί» ο Μοράις δίνοντας ακόμα μια επιλογή στη μεσαία γραμμή.

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι η καλή λειτουργία της ομάδας έστω και να θα δούμε ένα σχήμα από παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ποτέ ξανά σε επίσημο αγώνα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!