Ακόμα ένα γρανάζι

Παρά την προσπάθεια ενός από τους μάνατζερ του Μαρσίνιο να τον στείλει στη Γαλλία ο παίκτης πρέπει να θεωρείται δικός μας. Ο 29χρονός Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έστειλε μέσω φαξ υπογραμμένα τα σχετικά συμβόλαια και σήμερα αναμένεται στην Κύπρο για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Η διοίκηση υλοποίησε αυτή τη φορά την επιθυμία του Γιοβάνοβιτς διαθέτοντας μάλιστα ένα σημαντικό ποσό αφού το συνολικό κόστος της μεταγραφής συμπεριλαμβανομένων και των απολαβών του παίκτη φτάνουν στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Το σημαντικό πάντως είναι ότι στην καλοκουρδισμένη μηχανή του ΑΠΟΕΛ προστέθηκε ακόμα ένα πολύτιμο γρανάζι. Ο Μαρσίνιο θεωρείται από τον προπονητή μας ως ο παίκτης που θα δώσει λύσεις και την επιπλέον ώθηση που χρειάζεται η ομάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Η προσπάθεια για σταδιακή μείωση του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας δεν έγινε εφικτή μέσω των δυο τελευταίων μεταγραφών οπότε η ελπίδα όλων είναι να προκύψουν πολύ καλές μεταγραφές.

Η θετική κατάληξη στο θέμα ενίσχυσης στρέφει την προσοχή όλων στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας και το νέο ραντεβού με την ομάδα του Κίκη Φιλίππου. Ο πρόεδρος της Άχνας έδωσε με τις δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα κυπέλλου την καλύτερη αφορμή για να παρουσιαστούμε σοβαροί και φανατισμένοι. Ο αγώνας δε θα είναι εύκολος και το 0-4 δεν πρέπει να μας παρασύρει.

Ο Κοσόφσκι δεν μπορεί να υπολογίζεται αφού συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο Μπρούσερ. Η παρουσία του Ζόρζε και η διαθεσιμότητα του Γκριτσάροφ δίνουν στον προπονητή αρκετές επιλογές στο κέντρο της άμυνας, ενώ υπάρχει και ο Κόντης έστω και αν δε βρίσκεται στην καλύτερη του φόρμα.

Σήμερα θα ανακοινωθεί η αποστολή στην οποία μάλλον θα συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο Κουτσόπουλος γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό αφού σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για να αγωνιστεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!