Προσοχή και αποτελεσματικότητα

Το αποτέλεσμα που θα μας δώσει σοβαρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας θέλει να πάρει απόψε η ομάδα μας. Ο Ερμής είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και αξίζει να τον αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα. Σε αντίθεση με τον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος έρχεται στη Λευκωσία με πολύ μεγαλύτερο κίνητρο κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα από τις διάφορες δηλώσεις του. Παράλληλα οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς καλούνται να αποδείξουν ότι έμαθαν το μάθημα τους από την επιπολαιότητα που έδειξαν στον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με την Άχνα. Και αυτό γιατί το πρωτάθλημα έχει μεγαλύτερη σημασία οπότε καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε τη θεωρητικά εύκολη κλήρωση.

Ο προπονητής μας έχει αρκετές επιλογές και παρόλο που σε έναν ακόμα αγώνα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κοσόφσκι, υπάρχουν πολλές επιλογές κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Κουτσόπουλος είναι στην αποστολή και σε συνδυασμό με την αναγκαστική απουσία του Χατζι θέτει υποψηφιότητα για να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ηλία αναμένεται να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Προβλέψεις για την εντεκάδα δύσκολα μπορούν να γίνουν αφού ο Γιοβάνοβιτς συνήθως προβαίνει σε αλλαγές σε τέτοιους αγώνες.

Το σίγουρο είναι ότι με σαφώς επιθετικούς προσανατολισμούς μας η ομάδα θα επιδιώξει το γκολ που διευκολύνει τα πράγματα. Θεωρητικά τουλάχιστον αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ούτε μετά το πρώτο γκολ που δέχονται οι αντίπαλοι μας, εξακολουθούν να αμύνονται μαζικά.

Ζητούν και τα ρέστα
Εκμεταλλευόμενο την απουσία αντιλόγου παρασκηνιακά αλλά και επικοινωνιακά το παράρτημα του ΑΚΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μας θυμίζει ότι ήταν αυτό που πρώτο ζήτησε επιτακτική την κάθαρση. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου και το ΑΠΟΕΛ γενικότερα δεν κρίνει σκόπιμο να δώσει το δικό του στίγμα για τα όσα σημαντικά συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό. Ίσως με αυτό τον τρόπο θέτουμε υποψηφιότητα για κανένα βραβείο στο επόμενο αθλητικό συμπόσιο του κυβερνών κόμματος.

Επιστροφή στις νίκες
Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα ψες νίκησε στη Γαλλία ένα από τα φαβορί του ομίλου, την Γαλλική Elan Chalon και έδειξε ότι συνέρχεται από τις ήττες και τις κακές εμφανίσεις. Το πιο σημαντικό γεγονός από το ψεσινό παιχνίδι ήταν η καλή εμφάνιση αλλά και ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα. Με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα σίγουρα μπορεί και το ζητούμενο είναι να συνεχίσει και να αφήσει στο παρελθόν τις ήττες. Το επόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη είναι την Τρίτη εκτός έδρας με την KK Budugnost στο Μαυροβούνιο και πιθανή νίκη μετατρέπει την ομάδα μας σε φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης τουλάχιστον.

Σε μια άλλη εξέλιξη παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ είναι ο Ousmane Cisse αφού δεν ικανοποίησε και πλέον η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση Center. Η επιτροπή προγραμματισμού σε συνεννόηση με τον προπονητή έχουν στα χέρια τους 3 περιπτώσεις και τις μελετούν για να παρθεί η σωστή απόφαση αφού η ομάδα έμεινε με ένα μόνο Center. Αναμένεται να έχουμε εξελίξεις τέλος της βδομάδας στο θέμα αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!