Αλήθειες δια στόματος αρχηγού

«Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα από την αρχή. Νομίζω φοβόταν η Ομόνοια το ΑΠΟΕΛ. Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε το ότι παίζαμε με παίκτη παραπάνω. Μπορούσαμε να κερδίσουμε εύκολα και δεν το κάναμε. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε για ένα αγώνα τόσο σημαντικό όπως το ντέρμπι. Ήμασταν καλύτερη ομάδα, πατούσαμε καλύτερα αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε». Αυτά δήλωσε ο Χαραλαμπίδης και δεν νομίζουμε ότι υπάρχει οπαδός του ΑΠΟΕΛ που δεν πιστεύει ακριβώς τα ίδια πράγματα όσον αφορά τον χτεσινό αγώνα. Πράγματι η Ομόνοια μέσα στο γήπεδο έδειχνε φοβισμένη! Το διαπιστώσαμε όλοι από τα πρώτα λεπτά και αυτό αποτυπώθηκε και μέσα από την τακτική του Λάρκου. Είναι για αυτό που όλοι ένιωθαν ότι τους έχουμε ή αυτό που είπε ο Μπίδης «μπορούσαμε να κερδίσουμε εύκολα». Δεν το κάναμε όμως και το ερώτημα είναι γιατί..

Μπορεί σε έναν ακόμα αγώνα να είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αμυνόταν στο μισό γήπεδο, γεγονός που μας δυσκολεύει αλλά η εντύπωση που έδινε η ομάδα ήταν ότι είχε και την προσοχή της στραμμένη στον επικείμενο αγώνα με την Ρεάλ.

Από την μια αυτό θεωρείται φυσιολογικό από την άλλη ίσως να οδηγήσει την ομάδα σε δύσκολα μονοπάτια αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί τις επόμενες μια δυο εβδομάδες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!