Ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ

Η σημερινή απόφαση να διεξαχθεί ποινική έρευνα κατά του Eκπροσώπου Τύπου της ομάδας μας δεν στρέφεται μόνο κατά του κ. Πανίκου Χατζηλιασή, αλλά και του ΑΠΟΕΛ. Τη νομική υπεράσπιση σ’  αυτή την υπόθεση θα την αναλάβει η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ. Δηλώνουμε ξεκάθαρα και ευθαρσώς ότι τρέφουμε απόλυτο σεβασμό και εμπιστοσύνη προς τα κυπριακά Δικαστήρια και τον Γενικό Εισαγγελέα. Απευθύνουμε δε έκκληση προς την Αστυνομία να ολοκληρώσει την οποιαδήποτε έρευνα της το συντομότερο δυνατόν επιδεικνύοντας τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα και για παράγοντες άλλων ομάδων. Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη έρευνα η οποία δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήνεται να αιωρείται σε βάρος της ομάδας μας.

Πρόκειται γενικά για μια πρωτόγνωρη υπόθεση αφού ποτέ προηγουμένως η Αστυνομία δεν ενήργησε ούτε με τον ίδιο τρόπο, ούτε προς την ίδια κατεύθυνση και σίγουρα ούτε με τον ίδιο ζήλο. Διερωτόμαστε απλά εάν η αξιολόγηση δηλώσεων εκ μέρους της Αστυνομίας αφορά μόνο το ποδόσφαιρο ή εκτείνεται και σε άλλους τομείς της δημόσιας ζωής.

Και διερωτόμαστε επίσης εάν η συνειδητή επιλογή της Αστυνομίας να προσδίδει τόσο μεγάλη δημοσιότητα σε θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ εξυπηρετεί οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Η Αστυνομία σήμερα επέλεξε να διοργανώσει ολόκληρη δημοσιογραφική διάσκεψη για να ανακοινώσει την διεξαγωγή  ποινικής έρευνας σε βάρος του κ. Χατζηλιασή και κατ΄ επέκταση του ΑΠΟΕΛ, λες και συνέλαβε τον μεγαλύτερο εγκληματία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!