Νίκη το καλύτερο φάρμακο

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για τον αγώνα με την Άχνα και ίσως αυτό συνεχιστεί για ακόμα λίγες μέρες. Ο κόσμος αρέσκεται μετά από τέτοιες ανεξήγητες εμφανίσεις να αναζητεί τα αίτια της και να μπαίνει σε μια ψυχοφθόρο διαδικασία που δύσκολα μπορεί να βγει. Όπως συνέβη μετά τις ήττες από το Παραλίμνι στον πρώτο γύρο αλλά και την Ανόρθωση πιο πρόσφατα ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα είναι η επιστροφή στις νίκες. Το ΑΠΟΕΛ βρέθηκε ξανά σε παρόμοια θέση και κατάφερε να αντιδράσει σωστά αφού ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία μπόρεσε να ανακάμψουν άμεσα. Το ίδιο καλούνται να κάνουν και την Κυριακή απέναντι σε μια ομάδα που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσει την ομόνοια να μειώσει και άλλο τη διαφορά. Αυτό δεν είναι κάτι άγνωστο για την ομάδα μας και θα πρέπει να μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε καλύτερα αφού δεν πρόκειται να μας κοιμίσουν όπως έκανε ο Κίκης Φιλίππου στον Φοίβο Ερωτοκρίτου. Το ΑΠΟΕΛ δίνει την Κυριακή τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, αφού η διατήρηση της διαφοράς από το παράρτημα του ακέλ είναι επιβεβλημένη. Το δημοψήφισμα που διεξάγεται εδώ και μέρες  site μας επιβεβαιώνει το βαθμό δυσκολίας αφού και σε επίπεδο οπαδών αναγνωρίζονται οι δυσκολίες.

Η στάση του Λίλλη στο θέμα των εισιτηρίων επιβεβαιώνει το εχθρικό κλίμα και φιλοξενία που θα έχουμε και το ότι αναγκάστηκαν να δηλώσουν ότι θα παραχωρήσουν και τη δεύτερη εστία πίσω από το άλλο τέρμα δεν μας παραπλανεί.

Αυτοί που πρέπει να πάνε καλά προετοιμασμένοι στο αφιλόξενο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία. Τα λάθη και παραλείψεις που είδαμε στον αγώνα με την Άχνα απαγορεύεται να επαναληφθούν. Παράλληλα θα πρέπει να γίνει σωστή αξιολόγηση και μελέτη του αντιπάλου αφού πρόκειται για μια ομάδα που άλλαξε αγωνιστικό προφίλ με τις μεταγραφικές που έγιναν πρόσφατα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!