ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΕΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή ενός αγώνα-διαφήμιση για την Κυπριακή Καλαθόσφαιρα το βράδυ της 14 ης Απριλίου στο Λευκόθεο. Σε ένα αλησμόνητο αγώνα από πλευράς απόδοσης τόσο του ΑΠΟΕΛ όσο και του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, η πρωτοφανής στήριξη του πύρινου κόσμου του ΑΠΟΕΛ, μέσα σε πλαίσια παραδειγματικής ευπρέπειας, κάτι που επιδοκιμάστηκε από όλα τα ΜΜΕ, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας μας.

Η ομάδα μας, περνώντας μέσα από συμπληγάδες πέτρες, κόντρα στις Κασσάνδρες της αμφισβήτησης, ορθώνοντας το ανάστημα της και με όπλο της την άψογη αρμονία του τετράπτυχου – ΔΣ, τεχνική ηγεσία, καλαθοσφαιριστές, πύρινος κόσμος – προχωρεί ακάθεκτη δημιουργώντας σε όλους εμάς το δικαίωμα στο όνειρο.

Το προβάδισμα που αποκτήσαμε είναι σημαντικό. Πλην όμως, το καλαθοσφαιρικό βεληνεκές του μεγάλου μας αντιπάλου και ο σεβασμός μας προς τους περσινούς πρωταθλητές, μας διατηρούν προσγειωμένους. Χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη. Θα καταβάλουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεων μας προκειμένου να γευτούμε όλοι μαζί το νέκταρ της πολυπόθητης επιτυχίας.

Καλούμε όσους Αποελίστες παρευρεθούν στο Στρόβ o λο την ερχόμενη Τρίτη, όπως συνεχίσουν να παραδίδουν μαθήματα μοναδικής συμπαράστασης αλλά και οπαδικής ευπρέπειας, στέλνοντας για άλλη μια φορά το μήνυμα ότι είναι με αδιαμφισβήτητη διαφορά οι κορυφαίοι φίλαθλοι στον τόπο μας.

Αναμένουμε, όπως, ότι όλοι οι συντελεστές του ερχόμενου αγώνα της Τρίτης 21 Απριλίου στο Στρόβολο, αθλητές, παράγοντες, διαιτητές, φίλαθλοι, αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, δημιουργώντας άλλη μια γιορτή για την Κυπριακή Καλαθόσφαιρα.

Τελειώνοντας, ευχόμαστε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ αλλά και σε όλο τον Κυπριακό Ελληνισμό ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Γραφείο Τύπου ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!