Η μεγάλη εβδομάδα του Θρύλου

Καλαθοσφαιρικό και ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ μπαίνουν στην πιο καθοριστική εβδομάδα της φετινής χρονιάς αφού όλοι αναμένουν να κάνουμε όσα πρέπει για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων. Αρχικά η καλαθοσφαιρική ομάδα καλείται στο σημερινό αγώνα ή το αργότερο σε αυτόν της Παρασκευής που θα γίνει στο Λευκόθεο να πετύχει τη μία νίκη που χρειάζεται για να στεφθεί πρωταθλητής. Ο τελευταίος αγώνας απέδειξε ότι οι διαφορές που μας χωρίζουν είναι πολύ μικρές κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για τη νίκη-τίτλος που θέλουμε.

Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι γνωστά σε ακόμα περισσότερους αφού χρειαζόμαστε ένα βαθμό για να ανακηρυχτούμε και μαθηματικά πρωταθλητές. Ο στόχος είναι όπως αυτό συμβεί το Σάββατο μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος εναντίον της Ανόρθωσης. Στόχος εφικτός αλλά όχι δεδομένος αφού και σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί καλή απόδοση και προσπάθεια από τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς. Το διήμερο ρεπό έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να πάρουν πολύτιμες ανάσες και από σήμερα τα πράγματα μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο αγώνας του Σαββάτου στη Λάρνακα πρέπει να εξασφαλίσει στην ομάδα μας και μαθηματικά τον τίτλο έτσι ώστε η συνέχεια με ΑΕΛ και παράρτημα να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Αυτό θα επιστρέψει και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τον επαναληπτικό με την Πέγεια όπου θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουμε τις πιθανότητες που μας θέλουν να μην δίνουμε το παρών μας στον τελικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!